Bamseboller

Bag de sødeste og blødeste bamseboller, der er formet til små bamser. Bamsebollerne er helt perfekte til eftermiddagshyggen eller til børnenes fødselsdage. Disse små bamseboller med chokolade i er nemme at bage, og det er helt oplagt at tage børnene med i køkkenet, så de kan være med til at forme de små bamseøre. Det behøver måske ikke kun være søde bamser? Det kan også være små kaniner til påsken eller nisser til jul – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Uanset hvilken type bolle du ønsker at bage sammen med børnene, så er denne opskrift på bamseboller nemme at bage, og giver det blødeste resultat med smeltet chokolade i.

Se opskrift
Bamseboller

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

14 stk.

25 g gær
1 spsk. sukker
1½ tsk. salt
2 dl sødmælk
125 g blødt smør
1 æg
450 g Valsemøllen Dansk Økologisk Stenformalet Hvedemel 
100 g chokolade

Sådan gør du

 

 1. Lun mælken i en gryde
 2. Kom gær og den lune mælk i en skål, og opløs gæren.
 3. Tilsæt sukker, salt, smør og æg, og rør rundt.
 4. Tilsæt mel lidt ad gangen, og ælt dejen godt igennem i 5-10 minutter.
 5. Kom chokolade i skålen, og ælt det ind i dejen.
 6. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 45 minutter
 7. Del dejen i 14 lige store dele. Form hver dejkugle rund, og tag 2 små stykker af, og sæt dem som øre. Sæt bamsebollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve lunt og tildækket i yderligere 30 minutter.
 8. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og bag dem ved 200°C (varmluft 180°C) i 8-10 minutter.
 9. Lad bamsebollerne køle af.
 10. Smelt chokolade over vandbad, kom det i en sprøjtepose og pynt med øjne og mund til bollerne.

Et godt tip:  Skal det gå lidt hurtiger? Så prøv også opskriften på vores nemme chokoladeboller. 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.