Boller med chokolade – Bageblanding

Inviter familie, venner, naboen eller lav dem bare til dig selv. Lune hjemmebagte boller med chokolade er altid et hit.

Med Valsemøllen Bolleblanding får du lækre hjemmebagte boller – på den nemme måde. Disse boller med chokolade er perfekte til en eftermiddagssnack eller til fødselsdagsbordet.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Boller med chokolade – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

18 boller

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (ca. 25°C)
150 g chokoladeknapper eller hakket chokolade

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Tilsæt 150 g chokolade (hakket eller chokoladeknapper) og rør til chokoladen er fordelt i dejen.
  4. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  6. Lad bollerne køle af på en rist.

 

Tip: Du kan også bruge dejen til at lave lækre kanelsnegle, fødselsdagsboller osv. Få opskriften på kanelsnegle her og find mere inspiration til fødselsdagen her