Upsidedown kage med appelsin

Denne upsidedown kage med appelsiner er ikke bare smuk den smager også skønt! Maria Vestergaard har her givet sin version af en upsidedown kage med appelsin. Men du kan sagtens bruge andre frugter som fx æbler og blommer.

Kagen er til dig, der bare elsker appelsin. Der er både appelsin i kagedejen, men også på toppen. Altså når den bliver vendt om. Vores upsidedown kage er bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel der er perfekt til kager der er bagt med bagepulver. Det giver din kager den helt rigtige luftighed. Du kan læse meget mere om Kage Hvedemel og hvorfor du skal bruge det, når du bager bagværk med bagepulver.

Se opskrift
upsidedown kage

Køkkentid
20 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Upsidedown kage med appelsin: 3 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

1 stor kage

150 g sukker
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
3-4 store økologiske appelsiner
100 g blødt smør
200 g Valsemøllen Kage Hvedemel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 190°C  (varmluft 175°C ).
  2. Pisk sukker og æg hvidt og skummede.
  3. Tilsæt vaniljesukker og bagepulver og rør godt rundt.
  4. Riv skallen af en hel appelsin fint, og pres saften fra samme appelsin i dejen.
  5. Tilsæt smør og rør dejen godt rundt.
  6. Tilsæt kage hvedemel lidt ad gangen og rør dejen til en ensformig masse.
  7. Smør en springform og skær nogle tynde skiver af en appelsin, som placeres i bunden af formen.
  8. Hæld dejen i springformen og fordel det godt ud i siderne.
  9. Bag kagen i ovnen i ca. 25-30 minutter.
  10. Lad din upsidedown kage køle af og vend den derefter ud på en tallerken eller kagefad.

upsidedown kageupsidedown kageupsidedown kage

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.