Cookiebar i bradepande

Cookiebar bagt i en bradepande er en simpel og smagsfyldt opskrift, du bare må prøve at bage! Der er ikke noget bedre en cookies, og endnu bedre bliver det, når det hele er bagt i en bradepande, som du nemt kan tage med til dine vennner, kollegaer eller familie. Du kan også tage børnene med i køkkenet, hvor de kan få lov at bestemme hvilket chokolade og andet sødt, der skal i cookiebaren.

Opskriften er udviklet af Jasmin Gabay i forbindelse med Bag for BørneTelefonen 2022.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Jasmis Gabays cookiebar i bradepande.

Se opskrift

Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

30 stk.

Cookiebar

450 g smør
300 g brun farin
100 g sukker
4 æg
650 g Valsemøllen Dansk Økologisk Stenformalet Hvedemel
2 tsk salt
3 tsk bagepulver
300 g hakket chokolade
Ekstra: 4 vagfrie hakkede chokoladebarer

Fremgangsmåde

  1. Smelt smøret.
  2. Bland sukker, brun farin, smør, æg, salt, mel og bagepulver sammen til en cremet masse.
  3. Kom chokolade i, og fordel dejen i en bradepande med bagepapir.
  4. Bag ved 200°C i almindelig ovn i 15-20 min.
  5. Skær små firkanter mens den stadig er lun.

Et godt tip: Hvis du ønsker mere chokolade, karamel eller andet sødt i cookiebaren, kan du supplere med 4 valgfrie hakkede chokoladebarer, og tilsætte dem i dejen sammen med chokoladen.