Cookiebar i bradepande

Cookiebar bagt i en bradepande er en simpel og smagsfyldt opskrift, du bare må prøve at bage! Der er ikke noget bedre en cookies, og endnu bedre bliver det, når det hele er bagt i en bradepande, som du nemt kan tage med til dine vennner, kollegaer eller familie. Du kan også tage børnene med i køkkenet, hvor de kan få lov at bestemme hvilket chokolade og andet sødt, der skal i cookiebaren.

Opskriften er udviklet af Jasmin Gabay i forbindelse med Bag for BørneTelefonen 2022.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Jasmis Gabays cookiebar i bradepande.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

30 stk.

Cookiebar

450 g smør
300 g brun farin
100 g sukker
4 æg
650 g Valsemøllen Dansk Økologisk Stenformalet Hvedemel
2 tsk salt
3 tsk bagepulver
300 g hakket chokolade
Ekstra: 4 vagfrie hakkede chokoladebarer

Sådan gør du

  1. Smelt smørret.
  2. Bland sukker, brun farin, smør, æg, salt, mel og bagepulver sammen til en cremet masse.
  3. Kom chokolade i, og fordel dejen i en bradepande med bagepapir.
  4. Bag ved 200°C i almindelig ovn i 15-20 min.
  5. Skær små firkanter mens den stadig er lun.

Et godt tip: Hvis du ønsker mere chokolade, karamel eller andet sødt i cookiebaren, kan du supplere med 4 valgfrie hakkede chokoladebarer, og tilsætte dem i dejen sammen med chokoladen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.