Veganske kammerjunkere

Sprøde, lækre veganske kammerjunkere til varme sommerdage. Prøv vores opskrift på veganske kammerjunkere, der er super simple og nemme at lave, og så smager de dejligt af vanilje. Server dem sammen med vores opskrift på vegansk koldskål, udviklet af Asta Just.

Der er intet bedre en hjemmebag, hvis du spørger os, og med denne hurtige opskrift kan du have hjemmebagte kammerjunkere klar på under 30 min.

Se opskrift
veganske kammerjunker

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10-12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

30-40 stk.

Kammerjunker
150 g blødt plantesmør
200 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
100 g rørsukker
½ tsk. salt
½ tsk. kardemomme
1-2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. citronsaft

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

Veganske kammerjunkere

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Bland alle ingredienserne i en skål til en ens formet dej.
  3. Rul dejen ud mellem to stukker bagepapir, indtil dejen er ½ cm.
  4. Brug en udstikker, et glas eller en flaskeåbning til at stikke små cirkler i den flade dej.
  5. Fjern den overskydende dej, og læg de runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Sæt dem i ovnen, og bag dem i 10-12 minutter.
  7. Tag dem ud, når de er lysebrune, og læg dem på en bagerist til afkøling.
  8. Opbevar dem i en lukket beholder. De kan holde sig et par uger.

Et godt tip: Server dine nybagte kammerjunker sammen med vores opskrift på vegansk koldskål, udviklet af Asta Just.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.