Veganske kammerjunkere

Sprøde, lækre veganske kammerjunkere til varme sommerdage. Prøv vores opskrift på veganske kammerjunkere, der er super simple og nemme at lave, og så smager de dejligt af vanilje. Server dem sammen med vores opskrift på vegansk koldskål, udviklet af Asta Just.

Der er intet bedre en hjemmebag, hvis du spørger os, og med denne hurtige opskrift kan du have hjemmebagte kammerjunkere klar på under 30 min.

Se opskrift
veganske kammerjunker

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10-12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

30-40 stk.

Kammerjunker
150 g blødt plantesmør
200 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
100 g rørsukker
½ tsk. salt
½ tsk. kardemomme
1-2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. citronsaft

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

Veganske kammerjunkere

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Bland alle ingredienserne i en skål til en ens formet dej.
  3. Rul dejen ud mellem to stukker bagepapir, indtil dejen er ½ cm.
  4. Brug en udstikker, et glas eller en flaskeåbning til at stikke små cirkler i den flade dej.
  5. Fjern den overskydende dej, og læg de runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Sæt dem i ovnen, og bag dem i 10-12 minutter.
  7. Tag dem ud, når de er lysebrune, og læg dem på en bagerist til afkøling.
  8. Opbevar dem i en lukket beholder. De kan holde sig et par uger.

Et godt tip: Server dine nybagte kammerjunker sammen med vores opskrift på vegansk koldskål, udviklet af Asta Just.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.