Veganske kammerjunkere

Sprøde, lækre veganske kammerjunkere til varme sommerdage. Prøv vores opskrift på veganske kammerjunkere, der er super simple og nemme at lave, og så smager de dejligt af vanilje. Server dem sammen med vores opskrift på vegansk koldskål, udviklet af Asta Just.

Der er intet bedre en hjemmebag, hvis du spørger os, og med denne hurtige opskrift kan du have hjemmebagte kammerjunkere klar på under 30 min.

Se opskrift
veganske kammerjunker

Køkkentid
10 min.

Ventetid
10-12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

30-40 stk.

Kammerjunker
150 g blødt plantesmør
200 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
100 g rørsukker
½ tsk. salt
½ tsk. kardemomme
1-2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. citronsaft

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

Veganske kammerjunkere

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Bland alle ingredienserne i en skål til en ens formet dej.
  3. Rul dejen ud mellem to stukker bagepapir, indtil dejen er ½ cm.
  4. Brug en udstikker, et glas eller en flaskeåbning til at stikke små cirkler i den flade dej.
  5. Fjern den overskydende dej, og læg de runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Sæt dem i ovnen, og bag dem i 10-12 minutter.
  7. Tag dem ud, når de er lysebrune, og læg dem på en bagerist til afkøling.
  8. Opbevar dem i en lukket beholder. De kan holde sig et par uger.

Et godt tip: Server dine nybagte kammerjunker sammen med vores opskrift på vegansk koldskål, udviklet af Asta Just.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.