Vesterbo’s brunkager

Mallikas familie opskrift på de bedste brunkager

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
2 dage


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Vesterbo’s brunkager: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

ca. 90 stk.
  • 750 g smør
  • 650 g sukker
  • 375 g lys sirup
  • 125 g brun farin
  • 125 g mørk chokolade
  • 250 g smuttede hakkede mandler
  • 150 g pomeransskal
  • 100 g sukat
  • 15 g potaske, svarende til 3 tsk.
  • 1125 g mel
  • 1 tsk. kardemomme
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk nelliker

Sådan gør du

  1. Smør, sukker, farin og sirup smeltes ved svag varme.
  2. Chokolade, hakkede mandler, pomeransskal og sukat tilsættes, samt potaske der er opløst i lidt kold vand.
  3. Lad blandingen afkøle et par timer.
  4. Bland kanel, kardemomme og nelliker med melet og ælt det godt sammen med sirup blandingen.
  5. Læg dejen på et fad og tildæk med et klæde. Lad det stå køligt natten over.
  6. Næste morgen trilles dejen i seks pølser. Stilles kølig en dag tildækket med plastisk.
  7. Skæres tyndt med en skarp kniv, evt. på en pålægsmaskine og bages på smørsmurte bageplader, eller bagepapir.
  8. Bages ved 180 grader i ca. 6 min.

Tip! Rullerne kan fryses og gemmes i op til et helt år.

Opskrift af Mallika
Mallika har delt sin familie opskrift på de bedste brunkager, der smager helt fantastisk. Som Mallika skriver: “Familie opskrift på de bedste brunkager. Smager så dejlige og så det jo snart jul”

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.