Halloween småkager

Halloween fejres efter traditionen i oktober. Hvilket er en perfekt anledning til at bage småkager. Slip fantasien løs og bag små (u)hyggelige græskar, skelletter, spøgelser eller edderkopper.

Tag børnene med i køkkenet og lad dem selv pynte deres halloween småkager som de kan lide. Bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel, da det indeholder mindre gluten end alm. hvedemel giver det dine småkager den helt rette sprødhed. Læs mere om det her. 

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Halloween småkager: 4 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser

Opskrift

ca. 50 småkager

150 g. koldt smør, i små tern.
250 g. Valsemøllen Kage Hvedemel
150 g. sukker
1 æg
2 tsk. vaniljesukker

Glasur til pynt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr smørret sammen med mel, sukker og vaniljesukker.
  2. Tilsæt ægget i ælt dejen sammen til den er ensartet.
  3. Stil dejen tildækket på køl i en halv time.
  4. Rul dejen ud, ca. 1-2 cm. tykkelse på et meldrysset bord, og udstik dejen med udstikkerforme.
  5. Læg småkagerne på en bageplade med bagepapir.
  6. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) på midterste rille i ca. 6-8 minutter.
  7. Afkøl småkagerne og pynt med glasur.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.