Halloween småkager

Halloween fejres efter traditionen i oktober. Hvilket er en perfekt anledning til at bage småkager. Slip fantasien løs og bag små (u)hyggelige græskar, skelletter, spøgelser eller edderkopper.

Tag børnene med i køkkenet og lad dem selv pynte deres halloween småkager som de kan lide. Bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel, da det indeholder mindre gluten end alm. hvedemel giver det dine småkager den helt rette sprødhed. Læs mere om det her. 

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Halloween småkager: 4 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser

Opskrift

ca. 50 småkager

150 g. koldt smør, i små tern.
250 g. Valsemøllen Kage Hvedemel
150 g. sukker
1 æg
2 tsk. vaniljesukker

Glasur til pynt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr smørret sammen med mel, sukker og vaniljesukker.
  2. Tilsæt ægget i ælt dejen sammen til den er ensartet.
  3. Stil dejen tildækket på køl i en halv time.
  4. Rul dejen ud, ca. 1-2 cm. tykkelse på et meldrysset bord, og udstik dejen med udstikkerforme.
  5. Læg småkagerne på en bageplade med bagepapir.
  6. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) på midterste rille i ca. 6-8 minutter.
  7. Afkøl småkagerne og pynt med glasur.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.