Halloween småkager

Halloween fejres efter traditionen i oktober. Hvilket er en perfekt anledning til at bage småkager. Slip fantasien løs og bag små (u)hyggelige græskar, skelletter, spøgelser eller edderkopper.

Tag børnene med i køkkenet og lad dem selv pynte deres halloween småkager som de kan lide. Bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel, da det indeholder mindre gluten end alm. hvedemel giver det dine småkager den helt rette sprødhed. Læs mere om det her. 

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Halloween småkager: 4 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser

Opskrift

ca. 50 småkager

150 g. koldt smør, i små tern.
250 g. Valsemøllen Kage Hvedemel
150 g. sukker
1 æg
2 tsk. vaniljesukker

Glasur til pynt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr smørret sammen med mel, sukker og vaniljesukker.
  2. Tilsæt ægget i ælt dejen sammen til den er ensartet.
  3. Stil dejen tildækket på køl i en halv time.
  4. Rul dejen ud, ca. 1-2 cm. tykkelse på et meldrysset bord, og udstik dejen med udstikkerforme.
  5. Læg småkagerne på en bageplade med bagepapir.
  6. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) på midterste rille i ca. 6-8 minutter.
  7. Afkøl småkagerne og pynt med glasur.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.