Halloween småkager

Halloween fejres efter traditionen i oktober. Hvilket er en perfekt anledning til at bage småkager. Slip fantasien løs og bag små (u)hyggelige græskar, skelletter, spøgelser eller edderkopper.

Tag børnene med i køkkenet og lad dem selv pynte deres halloween småkager som de kan lide. Bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel, da det indeholder mindre gluten end alm. hvedemel giver det dine småkager den helt rette sprødhed. Læs mere om det her. 

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
40 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Halloween småkager: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 50 småkager

150 g. koldt smør, i små tern.
250 g. Valsemøllen Kage Hvedemel
150 g. sukker
1 æg
2 tsk. vaniljesukker

Glasur til pynt

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr smørret sammen med mel, sukker og vaniljesukker.
  2. Tilsæt ægget i ælt dejen sammen til den er ensartet.
  3. Stil dejen tildækket på køl i en halv time.
  4. Rul dejen ud, ca. 1-2 cm. tykkelse på et meldrysset bord, og udstik dejen med udstikkerforme.
  5. Læg småkagerne på en bageplade med bagepapir.
  6. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) på midterste rille i ca. 6-8 minutter.
  7. Afkøl småkagerne og pynt med glasur.