Pebernødder

Ingen jul uden pebernødder. Vi lover dig de bliver spist med stor fornøjelse og som alle elsker, fordi de smager fantastisk.

Pebernødder er hører til julesmåkager alle elsker. De minder mange om julen. Bag dem og lad din familie og gæster få fornøjelsen af duften julen. Pebernødderne er bagt på Valsemøllen Kage Hvedemel der giver dem den helt rigtige sprødhed.

Se opskrift

Køkkentid
20

Ventetid
10


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 100 pebernødder

250 g Valsemøllen Kage Hvedemel
125 g smør
125 g brun farin
½ tsk. ingefær
½ tsk. kanel
½ tsk. natron
½ tsk. hvid peber
1 dl piskefløde

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Ælt alle ingredienser sammen.
  2. Dele dejen i to portioner og rul dem ud til stænger.
  3. Skær stængerne i små stykker (på størrelse med hasselnødder) og tril dem runde og læg dem på bageplader med bagepapir.
  4. Bag pebernødderne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 8- 10 minutter.