Julesmåkager!

Julen er højsæsonen for småkager, og vi har samlet alle de lækre opskrifter. Der er alt fra sprøde, traditionelle vaniljekranse og klassiske peberkagemænd til chia småkager og småkager med ingefær og pistaciekaramel. Vælg dine foretrukne opskrifter, og lav en liste over, hvad du skal handle ind til årets julebag. Tag gerne en hel dag eller en weekend ud af kalenderen! Du er garanteret stemningsfulde stunder, hvor dit køkken kommer til at ose af hygge og velsmag.

Mange har en favorit, men vi mener nu ikke, at man skal nøjes. De er også perfekte som værtindegaver, hvis man har lavet for mange. Pak dem pænt ind i en lille pose med sløjfe og forær din værtinde en personlig og smagfuld gave.

Læs mere

Sjove stunder med nemme julesmåkager

Det skal både være sjovt og nemt at bage, alle skal kunne være med. Vores udvalg af julesmåkager opskrifter giver dig simple vejledninger, der alle er super lette at følge. De gør det også let for dig og børnene at kombinere jul og humor. Lad f.eks. dine børn sætte fantasien fri med peberkagefigurerne, der skal pyntes med glasur, og når der skal laves små søde ansigter på småkagerne med appelsin og kanel. Kombiner gerne dine dage med julebag med andre hyggelige juleaktiviteter. Så kan I nyde de nybagte småkager, mens i fletter julehjerter, laver juledekorationer og pynter juletræet. I kan skabe lige de juletraditioner, der passer til jer!

Husk, at flere af opskrifterne foreskriver, at dejen skal ligge på køl i et par timer eller natten over. Det gør den lettere at arbejde med. Derfor kan du med fordel forberede kagedejen aftenen før, at I skal bage og hygge.

Find din perfekte opskrift på julesmåkager

Hvad er den perfekte opskrift egentligt? Vi vægter dansk mel rigtig højt i vores produktion. Vi mener, at det giver dig et langt bedre resultat og en meget mere autentisk smag. Finax Kage Hvedemel, som vi anbefaler til dit julebag, er et 100 % dansk produkt – dyrket, høstet og malet i Danmark. Med et lavere glutenindhold, lavt proteinindhold og god stivelseskvalitet er dette produkt perfekt til at bage julekager med det rette knæk!

Den perfekte juleopskrift skal også være efter din eller børnenes smag. De glutenfri klejner er små bidder af himlen og oplagte til dig, der er til det sprøde frem for det søde. De lækre smørbagte julecookies med tranebær og kokos er lige noget for dig, der elsker at mikse det søde med det sure. Brunkage klassikeren er vinderen i de fleste hjem. Lav dem med eller uden mandler alt efter din smag! Der er mange muligheder, så hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores inspirerende udvalg af opskrifter, og find din perfekte juleopskrift.

Men husk nu, hvad der er vigtigst af alt i den søde juletid. Nemlig, at du med dit julebag danner rammer for dejlige og nostalgiske øjeblikke, som du ønsker at genskabe og opleve igen jul efter jul.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.