Julesmåkager med Cookie Dough

Disse julesmåkager med cookie dough er fyldt med det lækreste, cremede cookie dough-fyld, der smager skønt af jul.

De lækreste julesmåkager med smørcreme og masser af julekrydderier. De er super nemme at lave, så tag endelig børnene med i køkkenet, de vil elske dem. De er på samme tid sprøde sprøde og chewy. Helt uimodståelige! Ikke nok med det, så er de også plantebaserede, så alle kan være med. Prøv denne opskrift på den perfekte julesmåkager med cookie dough næste gang lækkersulten banker på døren!

 

Se opskrift
julesmåkager med cookie dough

Køkkentid
1 t.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

7 - 8 stk.

Småkager:
300 g Valsemøllen Økologisk Hvedemel
200 g plantebaseret smør
100 g flormelis
1/2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk støt ingefær
1/2 tsk allehånde
1/2 tsk støt nelikker
3 spsk Valsemøllen Økologiske chiafrø

Smørcreme:
250 g flormelis
75 g plantebaseret smør
1 tsk vaniljesukker

Sådan gør du

  1. Opvarm ovnen til 150 grader.
  2. Kom alle de tørre ingredienser i en stor skål og bland.
  3. Skær det bløde smør i tern og brug hænderne til at massere det sammen med de tørre ingredienser. Ælt godt.
  4. Når dejen kan danne én stor kugle, pakkes den ind i film og lig den på frys i 10 minutter.
  5. Tag dejen ud af fryseren og rul den ud mellem to stykker bagepapir, indtil den er cirka 5mm høj.
  6. Brug et glas eller andet med en diameter på omkring 5cm til at trykke småkagerne ud med.
  7. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i 15 minutter.
  8. Lav imens smørcremen ved at blande ingredienserne og pisk med en el-pisker, indtil det har dannet en creme.
  9. Kom smørcremen på en sprøjtepose.
  10. Tag småkagerne ud af ovnen og lad dem køle af, før du sprøjter smørcremen på halvdelen af dem.
  11. Læg den anden småkage ovenpå smørcremen og lav små sandwichs.
  12. Opbevar dine julemsåkager med cookie dough køl. De kan holde sig i cirka 6 dage.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.