Julesmåkager med Cookie Dough

Disse julesmåkager med cookie dough er fyldt med det lækreste, cremede cookie dough-fyld, der smager skønt af jul.

De lækreste julesmåkager med smørcreme og masser af julekrydderier. De er super nemme at lave, så tag endelig børnene med i køkkenet, de vil elske dem. De er på samme tid sprøde sprøde og chewy. Helt uimodståelige! Ikke nok med det, så er de også plantebaserede, så alle kan være med. Prøv denne opskrift på den perfekte julesmåkager med cookie dough næste gang lækkersulten banker på døren!

 

Se opskrift
julesmåkager med cookie dough

Køkkentid
1 t.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

7 - 8 stk.

Småkager:
300 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
200 g plantebaseret smør
100 g flormelis
1/2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk støt ingefær
1/2 tsk allehånde
1/2 tsk støt nelikker
3 spsk Valsemøllen Økologiske chiafrø

Smørcreme:
250 g flormelis
75 g plantebaseret smør
1 tsk vaniljesukker

Sådan gør du

  1. Opvarm ovnen til 150 grader.
  2. Kom alle de tørre ingredienser i en stor skål og bland.
  3. Skær det bløde smør i tern og brug hænderne til at massere det sammen med de tørre ingredienser. Ælt godt.
  4. Når dejen kan danne én stor kugle, pakkes den ind i film og lig den på frys i 10 minutter.
  5. Tag dejen ud af fryseren og rul den ud mellem to stykker bagepapir, indtil den er cirka 5mm høj.
  6. Brug et glas eller andet med en diameter på omkring 5cm til at trykke småkagerne ud med.
  7. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i 15 minutter.
  8. Lav imens smørcremen ved at blande ingredienserne og pisk med en el-pisker, indtil det har dannet en creme.
  9. Kom smørcremen på en sprøjtepose.
  10. Tag småkagerne ud af ovnen og lad dem køle af, før du sprøjter smørcremen på halvdelen af dem.
  11. Læg den anden småkage ovenpå smørcremen og lav små sandwichs.
  12. Opbevar dine julemsåkager med cookie dough køl. De kan holde sig i cirka 6 dage.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.