Chia småkager

Klassiske julesmåkager er lækre, men nogle gange er det også skønt at give sig i kast med nye opskrifter. Disse lækre chia småkager er fyldt med chiafrø og tranebær, og er et godt bud på en ny julesmåkage.

Se opskrift
chiasmaakager

Køkkentid
20 min.

Ventetid
2 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 80 stk.

Fremgangsmåde

  1. Ælt alle ingredienserne sammen på én gang.
  2. Del dejen i 4 portioner og rul dem ud i stænger ca. á 35 cm.
  3. Læg dem tildækket på frost i mindst 2 timer, eller på køl til næste dag.
  4. Skær stængerne i ensartede skiver ca. 3 mm. og læg dem på bageplader med bagepapir.
  5. Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 8-10 min., til de er lysebrune i kanten. Husk at kigge til kagerne jævnligt, da ovnens temperatur kan svinge meget.