Havregrynskager

Havregrynskager der knaser og er sprøde, er en sikker vinder til julehyggen. Opskriften på de nemme småkager med havregryn, kan bruges af hele familien.

Tag børnene med i køkkenet og bage de knasende sprøde havregrynskager. De er dejligt nemme at lave, og kan selvfølgelig nydes året rundt. De få ingredienser er nogle, du måske allerede har i køkkenet, så det er bage at komme i gang. Om det er til kaffegæster eller søndagshygge, smager småkagerne skønt. Imponér dine gæster ved kaffebordet med de lækre småkager.

Se opskrift
Havregrynskager

Køkkentid
25 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrynskager: 4 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Opskrift

ca. 75 småkager

500 g havregryn
50 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
625 g sukker
375 g smør
4 æg
2 tsk bagepulver
2 tsk.vaniljesukker

Sådan gør du

  1. Smelt smør i en gryde og vend havregrynene i. Lad blandingen køle af.
  2. Pisk sukker og æg i ca. 5 minutter til massen er hvid og skummende.
  3. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker  i en skål og vend det i æggemassen.
  4. Kom herefter havregrynsmassen i dejen og rør forsigtigt rundt.
  5. Sæt små klatter dej på en bageplade med bagepapir, ca. 1 tsk pr. kage. Småkagerne flyder meget, så husk god afstand.
  6. Bag havregrynskagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 8-10 min. til de er lysebrune i kanten. Husk at kigge jævnligt til kagerne, da ovnens temperatur kan svinge meget.
  7. Lad havregrynskagerne køle af på en rist når de er færdige. De føles lidt bløde når de er varme, men bare rolig, de skal nok blive sprøde.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.