Ingefærsmåkager

Ingefærsmåkager er en småkage, der ikke nødvendigvis kun kan spises til jul. Den gør sig utroligt godt til de kolde aftener, da den både har sødme og bitterhed fra ingefæren.

Vores ingefærsmåkager er dejligt sprøde, og har den gode smag fra ingefær. Nogle ville mene, at ingefær er et dejligt julekrydderi og anvendes ofte i juleopskrifter. Men elsker du smagen af ingefær og sprøde småkager, vil du elske denne opskrift på hjemmebagte ingefærsmåkager. De er både gode til julen eller en kold vinterdag sammen med en varm kop te eller et glas gløgg.

Se opskrift
ingefærsmåkager

Køkkentid
2 timer

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Ingefærsmåkager: 4 ud af 5 baseret på 43 anmeldelser

Opskrift

ca. 60 småkager

500 g Valsemøllen hvedemel eller Valsemøllen Kage Hvedemel
500 g sukker
400 g smør
75 g lys sirup
25 g frisk revet ingefær
2 tsk natron

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Ælt alle ingredienserne sammen på én gang.
  2.  Dejen deles i 2 og rul dem ud i stænger af ca. 35 cm.
  3. Læg dem tildækket på frost i mindst 2 timer, eller på køl til næste dag.
  4. Skær stængerne i ensartede skiver ca. 3 mm. og læg dem på bageplader med bagepapir.
  5. Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 8-10 minutter, til de er lysebrune i kanten. Husk at kigge til kagerne jævnligt, da ovnens temperatur kan svinge meget.
  6. Lad dine ingefærsmåkager køle af på en rist. Her bliver de dejligt sprøde.

Et godt tip: Skal du til at i gang med den store julebagning? Du kan også skifte hvedemelet i opskriften ud med Dansk Kage Hvedemel, der er en fintmalet mel specielt til kagebagning. Det samme kan du gøre i dine andre julesmåkager. Melet giver endnu mere sprøde småkager til julebordet. Lær mere om bagning og meltyper i vores Bageskole. Find endnu flere sprøde og søde julekager, som du kan servere til julehyggen i vores julebageunivers.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.