Cookies med hampefrø og chokolade

Lækre og nemme cookies med chokolade og hampefrø, som er sprøde uden på og bløde inden i. Lige præcis som de skal være! Server dem for dine gæster eller til eftermiddagskaffen.

Aldrig har det været så hurtigt og nemt at bage cookies. I opskriften på disse cookies med chokolade og hampefrø tager det 5 minutter at røre dejen sammen og 8 – 10 minutter at bage kagerne. Så efter små 20 minutter har du de skønneste cookies med den bitre mørke chokolade, nøddeagtige hampefrø og og den karamelliserede kokossukker. De er derfor perfekte, hvis der kommer uventede gæster, eller du får lyst til noget sødt. Så det er bare at gå i gang!

Se opskrift
Cookies med chokolade og hampefrø

Køkkentid
15 min.

Ventetid
12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

10 stk.

100 g smør
1 æg
150 g kokossukker
150 g Valsemøllen Kage Hvedemel
100 g mørke chokoladeknapper
1 tsk. kardemomme
1 tsk bagepulver
2 spsk Valsemøllen økologiske hampefrø
½ tsk. havsalt

Sådan gør du

  1. Varm ovnen op til 175° varmluft.
  2. Kokossukker, smør, æg og salt piskes sammen.
  3. Bland herefter mel, kardemomme og bagepulver sammen i en skål.
  4. Vend det i smørblandingen sammen med chokolade og hampefrø.
  5. Del dejen i 6 stykker og form dem til kugler.
  6. Placér dem på en bageplade, beklædt med bagepapir.
  7. Tryk dem lettere flade – ikke for meget, da dejen flyder ud når de bages.
  8. Bag dem derfor med jævn plads fra hinanden.
  9. Bage dine cookies i ca. 8-10 minutter, til de er gyldne.
  10. Lad dem afkøle på en rist, indtil de er dejligt sprøde.
  11. Opbevar dem gerne i en lufttæt beholder.

Et godt tip: De skønne småkager er bagt med hampefrø og mørk chokolade, men du kan sagten udskifte det ene eller det andet med nødder, tørrede tranebær eller måske hvid chokolade. Har du ikke lige kokossukker stående, kan du fx bruge brun farin eller muscovadosukker, der også har en karamelleriseret smag.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.