Heksefingre (u)hyggelige småkager til halloween

Heksefingre kan skræmme mange og selvom de ser lidt skræmmende ud, smager de skønt! Men en halloween uden er ikke helt det samme.

Bag uhyggelige heksefingre og sæt kulør på din halloween. De er nemme at lave, og er med til at skabe den rigtige stemning. Bag de uhyggelige småkager til halloweenfesten, og brug dem som en del af oppyntningen. De er bagt på en klassisk småkagedej med Valsemøllen Kage Hvedemel, der er perfekt til sprøde småkager. I kan også sagten forme dejen i andre former, og pynte dem med glasur, hvis de bliver for skræmmende.

Se opskrift
heksefingre

Køkkentid
30 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Heksefingre (u)hyggelige småkager til halloween: 3 ud af 5 baseret på 30 anmeldelser

Opskrift

ca. 40 fingre

Heksefingre
150 g. koldt smør, i små tern.
250 g. Valsemøllen Kage Hvedemel
150 g. sukker
1 æg
2 tsk. vaniljesukker

Pynt
Smuttede mandler
syltetøj

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr smørret sammen med mel, sukker og vaniljesukker.
  2. Tilsæt ægget i ælt dejen sammen til den er ensartet.
  3. Stil dejen tildækket på køl i ca. 30. minutter.
  4. Skold og smudt mandlerne og flæk dem på langs med en skarp kniv.
  5. Del dejen i ca. 40 kugler.
  6. Tril dem til små pølser a ca. 1 cm i diameter og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  7. giv vær pølse et lille tryk to steder, så du former en kno på midten.
  8. Lav små ridser midt på for at indikere knoen.
  9. Dyp mandlerne i syltetøj og placer dem yderst på hver pølse som en negl.
  10. Bag heksefingrene i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) på midterste rille i ca. 6-8 minutter eller til de er gyldne.
  11. Afkøl småkagerne og server.

Et godt tip: Mangler du mere inspiration til halloweenfesten? Vi har samlet en masse gode og (u)hyggelige opskrifter til dig i vores bageunivers. Bag fx en saftig græskarkage pyntet med spindelvæv, eller lav små, uhyggelige popcakes, som børnene kan være med til at pynte.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.