Pop-cakes til halloween

Halloween fejres efter traditionen den 31. oktober, og det er en god anledning til at bage disse nemme (u)hyggelige pop-cakes

Pop-cakes er lige præcis så (u)hyggelige som halloween kræver. Bag dem med børnene og lad deres kreativitet udfolde sig og bag små spøgelser, edderkopper eller græskar.

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pop-cakes til halloween: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

35 pop-cakes

300 g sukker
3 store æg
250 g Valsemøllen Kage Hvedemel
4 tsk. vaniljesukker
3 store spsk. kakao
3 tsk. bagepulver
2 dl mælk
250 g smeltet smør
1 dl æblegrød eller æblemos

Pynt: smeltet chokolade, fondant og glasur

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Kom sukker og æg i en skål og pisk det luftigt.
  2. Bland mel, vaniljesukker, kakao og bagepulver og vend det sammen med æggemassen.
  3. Tilsæt mælk og smeltet smør og rør sammen til dejen er ensartet.
  4. Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen ved 190°C  (Varmluft 175°C)  i midten af oven i ca. 40 minutter.
  5. Afkøl kagen og kom den i en skål.
  6. Rør kagen sammen med æblemos til dejen bliver som en trøffelmasse.
  7. Tril kugler af dejen og kom dem på en pind.
  8. Dyp i chokolade eller beklæd dem med fondant og pynt til “u”hyggelige halloween figurer.

Tip! Har du en kagerest tilbage, kan den sagtens bruges.