Pop-cakes til halloween

Halloween fejres efter traditionen den 31. oktober, og det er en god anledning til at bage disse nemme (u)hyggelige pop-cakes

Pop-cakes er lige præcis så (u)hyggelige som halloween kræver. Bag dem med børnene og lad deres kreativitet udfolde sig og bag små spøgelser, edderkopper eller græskar.

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Pop-cakes til halloween: 4 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser

Opskrift

35 pop-cakes

300 g sukker
3 store æg
250 g Valsemøllen Kage Hvedemel
4 tsk. vaniljesukker
3 store spsk. kakao
3 tsk. bagepulver
2 dl mælk
250 g smeltet smør
1 dl æblegrød eller æblemos

Pynt: smeltet chokolade, fondant og glasur

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Kom sukker og æg i en skål og pisk det luftigt.
  2. Bland mel, vaniljesukker, kakao og bagepulver og vend det sammen med æggemassen.
  3. Tilsæt mælk og smeltet smør og rør sammen til dejen er ensartet.
  4. Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen ved 190°C  (Varmluft 175°C)  i midten af oven i ca. 40 minutter.
  5. Afkøl kagen og kom den i en skål.
  6. Rør kagen sammen med æblemos til dejen bliver som en trøffelmasse.
  7. Tril kugler af dejen og kom dem på en pind.
  8. Dyp i chokolade eller beklæd dem med fondant og pynt til “u”hyggelige halloween figurer.

Et godt tip! Har du en kagerest tilbage, kan den sagtens bruges eller brug kageblandingen Valsemøllen Romkugler.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.