Mumiepølsehorn

Bag (u)hyggelige mumiepølsehorn til halloween.
Halloween er højtiden, hvor vi klæder os ud og pynter vores hjem med udhulede græsker, spindelvæv og en masse andet uhyggeligt halloweenpynt.

Til halloween hører der oftest (u)hyggeligt bagværk med, som er en god halloweenaktivitet for børn. Så tag dem med i køkkenet, og lad dem være med til at forme mumierne.

Mumiepølsehornene er lavet med Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel med 20% fuldkorn, som giver pølsehornene flere kostfibre, end hvis du bruger en helt almindelig, sigtet hvedemel. De 20% fuldkorn kan hverken smages eller mærkes på bageevnen, og derfor er den høje kvalitet, som du kender det, den samme – bare med fuldkornets gode egenskaber.

Find mere inspiration til dit halloweenhjemmebag her.

Se opskrift
Mummie pølsehorn

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mumiepølsehorn: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

ca. 16 stk.

25 g gær
2½ dl mælk (gerne sødmælk)
500 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
50 g smør (blødt)
50 g sukker
10 g salt
1 æg
16 små pølser
Ketchup
Sukkerøjne

Sådan gør du

 

  1. Lun mælken, og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen i ca. 10 minutter enten i hånden eller på mellemste hastighed på en røremaskine, til dejen er blank og lind.
  3. Lad dejen hvile tildækket i 10 minutter.
  4. Del dejen i små kugler (ca. 60 g.).
  5. Rul hver dejkugle til en pølse og sno dejen rundt om pølsen. (se videoen nedenfor).
  6. Sæt på en plade med bagepapir, og lad pølsehornene hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
  7. Pensl pølsehornene med æg eller vand. Bag dem ved 220°C (varmluft 200°C)  i ca. 9-12 minutter, eller til de er gyldne.
  8. Lad pølsehornene køle af på en rist.
  9. Sæt sukkerøjne fast med ketchup.

Et godt tip: Prøv også opskriften på Halloween romkugler, som er lavet på Valsemøllen Romkugler kageblanding. 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.