Mumiepølsehorn

Bag (u)hyggelige mumiepølsehorn til halloween.
Halloween er højtiden, hvor vi klæder os ud og pynter vores hjem med udhulede græsker, spindelvæv og en masse andet uhyggeligt halloweenpynt.

Til halloween hører der oftest (u)hyggeligt bagværk med, som er en god halloweenaktivitet for børn. Så tag dem med i køkkenet, og lad dem være med til at forme mumierne.

Mumiepølsehornene er lavet med Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel med 20% fuldkorn, som giver pølsehornene flere kostfibre, end hvis du bruger en helt almindelig, sigtet hvedemel. De 20% fuldkorn kan hverken smages eller mærkes på bageevnen, og derfor er den høje kvalitet, som du kender det, den samme – bare med fuldkornets gode egenskaber.

Find mere inspiration til dit halloweenhjemmebag her.

Se opskrift
Mummie pølsehorn

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Mumiepølsehorn: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

ca. 16 stk.

25 g gær
2½ dl mælk (gerne sødmælk)
500 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
50 g smør (blødt)
50 g sukker
10 g salt
1 æg
16 små pølser
Ketchup
Sukkerøjne

Sådan gør du

 

  1. Lun mælken, og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen i ca. 10 minutter enten i hånden eller på mellemste hastighed på en røremaskine, til dejen er blank og lind.
  3. Lad dejen hvile tildækket i 10 minutter.
  4. Del dejen i små kugler (ca. 60 g.).
  5. Rul hver dejkugle til en pølse og sno dejen rundt om pølsen. (se videoen nedenfor).
  6. Sæt på en plade med bagepapir, og lad pølsehornene hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
  7. Pensl pølsehornene med æg eller vand. Bag dem ved 220°C (varmluft 200°C)  i ca. 9-12 minutter, eller til de er gyldne.
  8. Lad pølsehornene køle af på en rist.
  9. Sæt sukkerøjne fast med ketchup.

Et godt tip: Prøv også opskriften på Halloween romkugler, som er lavet på Valsemøllen Romkugler kageblanding. 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.