Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
- Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm, svarende til 1 cm tykkelse.
- Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 10 minutter.
- Lad kagen køle af, gerne på køl.
- Ælt marcipan, flormelis og glukosesirup godt sammen. Pak det ind i husholdningsfilm og læg det på køl ca. en halv time – eller til du skal bruge det.
- Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
- Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne. Gentag til kagemassen er brugt.
- Udrul marcipanen og stik cirkler ud på ca. 9 cm og overtræk romkuglerne. Pynt spøgelserne med sukkerøjne.
Et godt tip: Med Valsemøllen Romkugle Bageblanding kan I også lave halloween popcakes. Find opskriften her.