Halloween romkugler – Bageblanding

Skal du fejre halloween? Følg opskriften sammen med børnene og lav disse nemme halloween romkugler. Halloween nærmer sig, og traditionen tro er det lige med uhyggelig udklædning, pynt og søde sager. Med denne opskrift på halloween romkugler får du perfekt spiselig halloween pynt.

Vi har brugt bageblandingen Valsemøllen Romkugler til at bage nemme halloween romkugler. Det gør det nemt og hurtigt lave fint halloween-pynt, som samtidig smager fantastisk. Endnu bedre er at børnene selv kan være med til at bage halloween romkugler. Find flere af vores halloween opskrifter her.

Se opskrift
Halloween romkugler - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 10 stk.

Romkugler
1 ps. Valsemøllen Romkugler
1 dl vand
2-4 spsk. vand
1 ps. Valsemøllen kokoskrymmel

Marcipanovertræk
200 g marcipan
100 g flormelis
20 g glukosesirup

Pynt med sukkerøjne

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
  2. Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm, svarende til 1 cm tykkelse.
  3. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 10 minutter.
  4. Lad kagen køle af, gerne på køl.
  5. Ælt marcipan, flormelis og glukosesirup godt sammen. Pak det ind i husholdningsfilm og læg det på køl ca. en halv time – eller til du skal bruge det.
  6. Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  7. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne. Gentag til kagemassen er brugt.
  8. Udrul marcipanen og stik cirkler ud på ca. 9 cm og overtræk romkuglerne. Pynt spøgelserne med sukkerøjne.

Et godt tip: Med Valsemøllen Romkugle Bageblanding kan I også lave halloween popcakes. Find opskriften her.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.