Halloween romkugler – Bageblanding

Skal du fejre halloween? Følg opskriften sammen med børnene og lav disse nemme halloween romkugler. Halloween nærmer sig, og traditionen tro er det lige med uhyggelig udklædning, pynt og søde sager. Med denne opskrift på halloween romkugler får du perfekt spiselig halloween pynt.

Vi har brugt bageblandingen Valsemøllen Romkugler til at bage nemme halloween romkugler. Det gør det nemt og hurtigt lave fint halloween-pynt, som samtidig smager fantastisk. Endnu bedre er at børnene selv kan være med til at bage halloween romkugler. Find flere af vores halloween opskrifter her.

Se opskrift
Halloween romkugler - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 10 stk.

Romkugler
1 ps. Valsemøllen Romkugler
1 dl vand
2-4 spsk. vand
1 ps. Valsemøllen kokoskrymmel

Marcipanovertræk
200 g marcipan
100 g flormelis
20 g glukosesirup

Pynt med sukkerøjne

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
  2. Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm, svarende til 1 cm tykkelse.
  3. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 10 minutter.
  4. Lad kagen køle af, gerne på køl.
  5. Ælt marcipan, flormelis og glukosesirup godt sammen. Pak det ind i husholdningsfilm og læg det på køl ca. en halv time – eller til du skal bruge det.
  6. Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  7. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne. Gentag til kagemassen er brugt.
  8. Udrul marcipanen og stik cirkler ud på ca. 9 cm og overtræk romkuglerne. Pynt spøgelserne med sukkerøjne.

Et godt tip: Med Valsemøllen Romkugle Bageblanding kan I også lave halloween popcakes. Find opskriften her.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.