Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
- Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm, svarende til 1 cm tykkelse.
- Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 10 minutter.
- Lad kagen køle af, gerne på køl.
- Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
- Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne, og kom dem på køl i 30 minutter.
- Sæt romkulgerne på pinde.
- Smelt chokolade og dyp dem heri. Lav sjovt mønster med forskellige slags chokolade, så dine popcakes fx ligner mumier og sæt sukkerøjne på.
- Stil dem i et glas og lad dem størkne helt inden servering.
Et godt tip: Forbered romkuglerne og hav den trillede og klar på køl. Så kan du lade børnene pynte deres egne popcakes med chokolade, øjne, krymmel og andet sjovt pynt. Gør det enten som en hyggeligt weekendaktivitet eller gør det som en del af underholdningen til børnefødselsdagen. Hjælp med den smeltede varme chokolade, og lad børnene selv pynte med krymmel og farver.