Romkugle popcakes

Romkugle popcakes er en blanding mellem den klassiske romkugle og en slikkepind. Kage eller slikkepind? Det stressende valg slipper du for at skulle træffe nogensinde igen med disse lækre ‘popcakes’. Med Valsemøllen Brownie kageblanding kan du fremstille klassiske romkugler og servere dem festligt og fornemt på pind på ingen tid. Voilá: Popcakes!

De små kager på pind er populære, når der skal serveres kage til barnedåb, bryllup og børnefødselsdage. Popcakes er blevet rigtigt populært herhjemme. En af grundene til, at romkugle popcakes er så populære, er at børnene kan være med til at trille kuglerne og dyppe dem. Så tag børnene med i køkkenet og kast jer ud i det.

Se opskrift
romkugle popcakes

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 14-15 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie 
1,5 dl vand
2 tsk. romessens
Chokolade (mørk, hvid eller mælke chokolade)
Hakkede nødder, krymmel eller andet festligt
Spyd eller pinde

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
  2. Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm, svarende til 1 cm tykkelse.
  3. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 10 minutter.
  4. Lad kagen køle af, gerne på køl.
  5. Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  6. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne, og kom dem på køl i 30 minutter.
  7. Sæt romkulgerne på pinde.
  8. Smelt chokolade og dyp dem heri. Drys med hakkede nødder eller krymmel.
  9. Stil dem i et glas og lad dem størkne helt inden servering.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.