Romkugle popcakes

Romkugle popcakes er en blanding mellem den klassiske romkugle og en slikkepind. Kage eller slikkepind? Det stressende valg slipper du for at skulle træffe nogensinde igen med disse lækre ‘popcakes’. Med Valsemøllen Brownie kageblanding kan du fremstille klassiske romkugler og servere dem festligt og fornemt på pind på ingen tid. Voilá: Popcakes!

De små kager på pind er populære, når der skal serveres kage til barnedåb, bryllup og børnefødselsdage. Popcakes er blevet rigtigt populært herhjemme. En af grundene til, at romkugle popcakes er så populære, er at børnene kan være med til at trille kuglerne og dyppe dem. Så tag børnene med i køkkenet og kast jer ud i det.

Se opskrift
romkugle popcakes

Køkkentid
30 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 14-15 stk.

1 ps. Valsemøllen Brownie 
1,5 dl vand
2 tsk. romessens
Chokolade (mørk, hvid eller mælke chokolade)
Hakkede nødder, krymmel eller andet festligt
Spyd eller pinde

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
  2. Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm, svarende til 1 cm tykkelse.
  3. Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 10 minutter.
  4. Lad kagen køle af, gerne på køl.
  5. Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  6. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne, og kom dem på køl i 30 minutter.
  7. Sæt romkulgerne på pinde.
  8. Smelt chokolade og dyp dem heri. Drys med hakkede nødder eller krymmel.
  9. Stil dem i et glas og lad dem størkne helt inden servering.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.