Nemme gammeldags fastelavnsboller – Bageblanding

Bag nemme, gammeldags fastelavnsboller med Valsemøllen Fastelavnsboller bageblanding. Med bageblandingen kan du hurtigt og nemt bage de lækreste fastelavnsboller, som fyldes med creme og toppes med glasur. På under 2 timer kan du bage 8 styks af de gode, gammeldags fastelavnsboller.

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig. Du får mel-, creme, og glasurblanding med i pakken. Med denne opskrift behøver du heller ikke bruge kagerulle til at rulle dejen ud. Dejen er nem at trykke ud med fingrene og fylde creme i.

Bageblandingen er nem, hurtig og børnevenlig, så du kan tage børnene med i køkkenet til at bage, pynte og være kreative.

Se flere fastelavnsopskrifter her.

Se opskrift
Nemme fastelavnsboller - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme gammeldags fastelavnsboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 50 anmeldelser

Opskrift

8 stk.

Creme 

1 ps. Valsemøllen Cremeblanding (følger med i pakken)
1,5 dl koldt vand

Boller 

1 ps. Valsemøllen Melblanding (følger med i pakken)
75 g smør (stuetemperatur)
1 dl mælk (stuetemperatur)
20 g gær

Glasur 

1 ps. Valsemøllen Glasurblanding (følger med i pakken)
1-2 spsk. varmt vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Gør cremen klar. Hæld vand i en skål, og tilsæt cremeblandingen. Pisk sammen, til cremen er ensartet.
  2. Hæld tempereret mælk i en skål, tilsæt smuldret gær og rør ud. Tilsæt det bløde smør og melblandingen og rør sammen med en ske i ca. 1 minut.
  3. Ælt dejen kort sammen på bordet til den bliver blank. Rul den ud til en pølse, og del i 8 lige store dele. Tryk hvert dejstykke ud i en flad cirkel med en diameter på ca. 8-10 cm.
  4. Placer creme på størrelse med en 5-krone midt på hver dejcirkel med en ske. Luk forsigtigt dejen rundt om cremen.
  5. Sæt bollerne med samlingen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Lad bollerne hæve tildækket i 45 minutter et lunt sted.
  7. Pensl bollerne med et sammenpisket æg eller mælk, og bag i midten af ovnen ved 220°C (varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til de er gyldne. Lad fastelavnsbollerne køle af.
  8. Hæld glasurblandingen i en skål, tilsæt vand, og rør godt sammen med en ske. Smør på de afkølede fastelavnsboller.

Et godt tip: Prøv at variere fyldet med lidt ekstra lækkert. Tilføj f.eks. en smule instant kaffepulver, en lille chokoladebar, et stykke chokoladekiks, bær, æbletern eller karamel.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.