Nemme gammeldags fastelavnsboller – Bageblanding

Bag nemme, gammeldags fastelavnsboller med Valsemøllen Fastelavnsboller bageblanding. Med bageblandingen kan du hurtigt og nemt bage de lækreste fastelavnsboller, som fyldes med creme og toppes med glasur. På under 2 timer kan du bage 8 styks af de gode, gammeldags fastelavnsboller.

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig. Du får mel-, creme, og glasurblanding med i pakken. Med denne opskrift behøver du heller ikke bruge kagerulle til at rulle dejen ud. Dejen er nem at trykke ud med fingrene og fylde creme i.

Bageblandingen er nem, hurtig og børnevenlig, så du kan tage børnene med i køkkenet til at bage, pynte og være kreative.

Se flere fastelavnsopskrifter her.

Se opskrift
Nemme fastelavnsboller - Bageblanding

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme gammeldags fastelavnsboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser

Opskrift

8 stk.

Creme 

1 ps. Valsemøllen Cremeblanding (følger med i pakken)
1,5 dl koldt vand

Boller 

1 ps. Valsemøllen Melblanding (følger med i pakken)
75 g smør (stuetemperatur)
1 dl mælk (stuetemperatur)
20 g gær

Glasur 

1 ps. Valsemøllen Glasurblanding (følger med i pakken)
1-2 spsk. varmt vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Gør cremen klar. Hæld vand i en skål, og tilsæt cremeblandingen. Pisk sammen, til cremen er ensartet.
  2. Hæld tempereret mælk i en skål, tilsæt smuldret gær og rør ud. Tilsæt det bløde smør og melblandingen og rør sammen med en ske i ca. 1 minut.
  3. Ælt dejen kort sammen på bordet til den bliver blank. Rul den ud til en pølse, og del i 8 lige store dele. Tryk hvert dejstykke ud i en flad cirkel med en diameter på ca. 8-10 cm.
  4. Placer creme på størrelse med en 5-krone midt på hver dejcirkel med en ske. Luk forsigtigt dejen rundt om cremen.
  5. Sæt bollerne med samlingen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.
  6. Lad bollerne hæve tildækket i 45 minutter et lunt sted.
  7. Pensl bollerne med et sammenpisket æg eller mælk, og bag i midten af ovnen ved 220°C (varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til de er gyldne. Lad fastelavnsbollerne køle af.
  8. Hæld glasurblandingen i en skål, tilsæt vand, og rør godt sammen med en ske. Smør på de afkølede fastelavnsboller.

Et godt tip: Prøv at variere fyldet med lidt ekstra lækkert. Tilføj f.eks. en smule instant kaffepulver, en lille chokoladebar, et stykke chokoladekiks, bær, æbletern eller karamel.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.