Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
- Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
- Smør bradepanden eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
- Smelt chokolade og peanutbutter over et varm bad
- Opvarm piskefløde under konstant omrøring til det koger
- Hæld piskefløden meget langsomt ned i den smeltede chokolade imens der omrøres med en kagespatel.
- Tilsæt gerne fløden af flere omgange.
- Lad chokolade ganachen køle lidt af i køleskabet inden den hældes over den afkølede chokoladekage.
- Pynt f.eks. kagen med peanuts og lad den køle helt af i køleskabet efterfølgende.
Et godt tip: Du kan tilføje peanutbutter til ganachen, som der er gjort denne gang. Du kan også bruge karamel, kaffe og forskellige frugtsafter. Prøv dig frem, og find af af, hvilke kombinationer, der virker for dig. Vil du inspirere til andre typer af toppings til din chokoladekage, kan vi også anbefale denne chokoladekage med brombær. Eller hvad med en moccacreme, som vi har toppet vores chokoladetærte med. Det er bare at prøve sig frem!