Chokoladekage – Valsemøllen kageblanding

Chokoladekage har gennem årtier været en klassiker, der passer perfekt til både hverdagshygge og fest. Pynt med din yndlingsglasur, og glæd både børn og voksne med en ægte favorit.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30-40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladekage – Valsemøllen kageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Ingredienser

Opskrift til 1 lille bradepande ca. 12 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
1 bradepande 25 x 30 cm

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 30-40 minutter.

Tip: bag lækre muffins i stedet for en brandepande. Hæld kagedejen i muffinsforme og bag i ca. 20 minutter og pynt med din yndlingsglasur.