Chokoladekage – Bageblanding

Chokoladekage har gennem årtier været en klassiker, der passer perfekt til både hverdagshygge og fest. Pynt med din yndlingsglasur, og glæd både børn og voksne med en ægte favorit.

Hvem elsker ikke en lækker og svampet chokoladekage? Med en Valsemøllen Chokoladekage Bageblanding tager det ingen tid at bage en skøn kage til eftermiddagshyggen eller til børnefødselsdagen. Når du bager med en bageblanding er der mere tid til hyggen.

Se opskrift
Chokoladekage

Køkkentid
10 min.

Ventetid
30-40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Chokoladekage – Bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

til 1 lille bradepande ca. 12 stk.

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
1 bradepande 25 x 30 cm

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
  2. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
  3. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 30-40 minutter.

Et godt tip: Brug dejen fra chokoladekageblandingen til at bage lækre muffins i stedet for en brandepande. Hæld kagedejen i muffinforme, bag i ca. 20 minutter og pynt med din yndlingsglasur. Ellers kan du bruge opskriften på hindbærfrosting, som der bliver brugt i opskriften til disse nemme chokolademuffins.

chokoladekage