Nemt kanelbrød – Bageblanding

Vi har udviklet en opskrift på et nemt kanelbrød ud af Valsemøllen Kanelsneglkage. Et pull apart kanelbrød med en lækker remonce. Du skal kun bruge Valsemøllen Kanelsneglkage, vand, gær og smør. Udover at vi har gjort det nemt for dig at bage, så har vi også gjort det sjovt og lidt hurtigere at få kagen ud af ovnen, så den kan blive serveret. Med denne opskrift får du et lækkert og saftigt pull apart kanelbrød bagt i form.

Vi gør det nemt for dig bruge vores nemme bageblandinger til meget forskelligt og lækkert bagværk. Se vores opskrifter med nemme twists af vores bageblandinger her. Brug f.eks. Valsemøllen Kanelsneglkage til alt fra kanelsnurrer til kanelkrans.

Se opskrift

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemt kanelbrød – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kanelbrød

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud i et rektangel. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Skær dejen ud i 5 lige store strimler. Fold dem ovenpå hinanden.
  6. Skær dej strimlerne ud i firkanter, som passer med den korte led i en stor brødform. Se hvordan i videoen nedenfor.
  7. Pensl hver firkant med et sammenpisket æg. 
  8. Stil dejfirkanterne op ved siden af hinanden i formen, til den er fyldt helt ud. Lad brødet hæve i ca. 45-60 minutter under et viskestykke.
  9. Bag i midten af en forvarmet ovn ved 200ºC grader i ca. 30-35 minutter til det er gennembagt.

Et godt tip: Prøv også at bag vores kanelkrans som kan laves ud af Valsemøllen Kanelsneglkage.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.