Nemt kanelbrød – Bageblanding

Vi har udviklet en opskrift på et nemt kanelbrød ud af Valsemøllen Kanelsneglkage. Et pull apart kanelbrød med en lækker remonce. Du skal kun bruge Valsemøllen Kanelsneglkage, vand, gær og smør. Udover at vi har gjort det nemt for dig at bage, så har vi også gjort det sjovt og lidt hurtigere at få kagen ud af ovnen, så den kan blive serveret. Med denne opskrift får du et lækkert og saftigt pull apart kanelbrød bagt i form.

Vi gør det nemt for dig bruge vores nemme bageblandinger til meget forskelligt og lækkert bagværk. Se vores opskrifter med nemme twists af vores bageblandinger her. Brug f.eks. Valsemøllen Kanelsneglkage til alt fra kanelsnurrer til kanelkrans.

Se opskrift

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemt kanelbrød – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

1 kanelbrød

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud i et rektangel. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Skær dejen ud i 5 lige store strimler. Fold dem ovenpå hinanden.
  6. Skær dej strimlerne ud i firkanter, som passer med den korte led i en stor brødform. Se hvordan i videoen nedenfor.
  7. Pensl hver firkant med et sammenpisket æg. 
  8. Stil dejfirkanterne op ved siden af hinanden i formen, til den er fyldt helt ud. Lad brødet hæve i ca. 45-60 minutter under et viskestykke.
  9. Bag i midten af en forvarmet ovn ved 200ºC grader i ca. 30-35 minutter til det er gennembagt.

Et godt tip: Prøv også at bag vores kanelkrans som kan laves ud af Valsemøllen Kanelsneglkage.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.