Nemt kanelbrød – Bageblanding

Vi har udviklet en opskrift på et nemt kanelbrød ud af Valsemøllen Kanelsneglkage. Et pull apart kanelbrød med en lækker remonce. Du skal kun bruge Valsemøllen Kanelsneglkage, vand, gær og smør. Udover at vi har gjort det nemt for dig at bage, så har vi også gjort det sjovt og lidt hurtigere at få kagen ud af ovnen, så den kan blive serveret. Med denne opskrift får du et lækkert og saftigt pull apart kanelbrød bagt i form.

Vi gør det nemt for dig bruge vores nemme bageblandinger til meget forskelligt og lækkert bagværk. Se vores opskrifter med nemme twists af vores bageblandinger her. Brug f.eks. Valsemøllen Kanelsneglkage til alt fra kanelsnurrer til kanelkrans.

Se opskrift

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 kanelbrød

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud i et rektangel. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Skær dejen ud i 5 lige store strimler. Fold dem ovenpå hinanden.
  6. Skær dej strimlerne ud i firkanter, som passer med den korte led i en stor brødform. Se hvordan i videoen nedenfor.
  7. Pensl hver firkant med et sammenpisket æg. 
  8. Stil dejfirkanterne op ved siden af hinanden i formen, til den er fyldt helt ud. Lad brødet hæve i ca. 45-60 minutter under et viskestykke.
  9. Bag i midten af en forvarmet ovn ved 200ºC grader i ca. 30-35 minutter til det er gennembagt.

Et godt tip: Prøv også at bag vores kanelkrans som kan laves ud af Valsemøllen Kanelsneglkage.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.