Nemme kanelsnurrer – Bageblanding

Bliver du lækkersulten af at kigge på disse nemme kanelsnurrer? Du kan bruge Valsemøllen Kanelsneglkage til at bage nemme kanelsnurrer. Forarbejdet er gjort for dig, så du skal bare tilsætte få ingredienser og forme kanelsnurrerne. Det kan virke lidt svært opgave at forme kanelsnurre, men vi har lagt en video op til dig, som er lige til at følge, og husk at dine kanelsnurrer vil smage fantastisk, lige meget hvilken form de har. Servér for familien, vennerne eller hvis du bare selv er blevet lækkersulten.

Mangler du inspiration til den nemme bagning, så kan du finde flere nemme opskrifter på vores hjemmeside her.

Se opskrift
Nemme kanelsnurrer - Bageblanding

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme kanelsnurrer – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

ca. 8 stk.

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud (ca. 30×40 cm). Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Fold 1/3 af dejen ind mod midten. Fold den anden 1/3 ind over dejen, så du nu har tre lag dej. Rul dejen ud til et rektangel som vist i videoen.
  6. Del dejen i 8 lige store strimler. Twist dejen så hver del bliver snoet. Sno hver enkel del rundt om sig selv. Nedenfor kan du se fremgangsmåden.
  7. Lad kanelsnurrerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  8. Pensl kanelsnurrerne med et sammenpisket æg, mælk eller vand og bag i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (ved varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til de er gyldne.

Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer fra bunden af.