Nem kanelkrans – Bageblanding

Er du vild med kanelsnegle? Så skal du prøve denne opskrift på kanelkrans, som er lavet med Valsemøllen Kanelsneglkage. Med Valsemøllen Kanelsneglkage Bageblanding er det nemt at bage en lækker og flot kanelkrans, selv børnene kan være med. Prøv at bage denne flotte, flettede kanelkrans, som både holder godt på den lækre kanelremonce og samtidig ser super flot ud på et kagebord.

Du kan finde flere opskrifter med vores kageblandinger her.

 

Se opskrift
Nem kanelkrans - Bageblanding

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kanelkrans

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud i en rektangel. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Skær dejen ud i 2 lige store strimler. Rul derefter hver strimmel på langs. Flet strimlerne og saml dem i en krans. Du kan se hvordan det er gjort i videoen nedenunder.  
  6. Lad brødet hæve i ca. 45-60 minutter under et viskestykke.
  7. Pensl brødet med et sammenpisket æg og bag i midten af en forvarmet ovn ved 200ºC grader i ovnen i ca. 15-20 minutter til det er gennembagt.

Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer med Valsemøllen Kanelsneglkage, en nem måde at bage skønne kanelsnurrer på.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.