Nem kanelkrans – Bageblanding

Er du vild med kanelsnegle? Så skal du prøve denne opskrift på kanelkrans, som er lavet med Valsemøllen Kanelsneglkage. Med Valsemøllen Kanelsneglkage Bageblanding er det nemt at bage en lækker og flot kanelkrans, selv børnene kan være med. Prøv at bage denne flotte, flettede kanelkrans, som både holder godt på den lækre kanelremonce og samtidig ser super flot ud på et kagebord.

Du kan finde flere opskrifter med vores kageblandinger her.

 

Se opskrift
Nem kanelkrans - Bageblanding

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kanelkrans

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud i en rektangel. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Skær dejen ud i 2 lige store strimler. Rul derefter hver strimmel på langs. Flet strimlerne og saml dem i en krans. Du kan se hvordan det er gjort i videoen nedenunder.  
  6. Lad brødet hæve i ca. 45-60 minutter under et viskestykke.
  7. Pensl brødet med et sammenpisket æg og bag i midten af en forvarmet ovn ved 200ºC grader i ovnen i ca. 15-20 minutter til det er gennembagt.

Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer med Valsemøllen Kanelsneglkage, en nem måde at bage skønne kanelsnurrer på.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.