Nem kanelkrans – Bageblanding

Er du vild med kanelsnegle? Så skal du prøve denne opskrift på kanelkrans, som er lavet med Valsemøllen Kanelsneglkage. Med Valsemøllen Kanelsneglkage Bageblanding er det nemt at bage en lækker og flot kanelkrans, selv børnene kan være med. Prøv at bage denne flotte, flettede kanelkrans, som både holder godt på den lækre kanelremonce og samtidig ser super flot ud på et kagebord.

Du kan finde flere opskrifter med vores kageblandinger her.

 

Se opskrift
Nem kanelkrans - Bageblanding

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kanelkrans

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud i en rektangel. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Skær dejen ud i 2 lige store strimler. Rul derefter hver strimmel på langs. Flet strimlerne og saml dem i en krans. Du kan se hvordan det er gjort i videoen nedenunder.  
  6. Lad brødet hæve i ca. 45-60 minutter under et viskestykke.
  7. Pensl brødet med et sammenpisket æg og bag i midten af en forvarmet ovn ved 200ºC grader i ovnen i ca. 15-20 minutter til det er gennembagt.

Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer med Valsemøllen Kanelsneglkage, en nem måde at bage skønne kanelsnurrer på.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.