Nem kanelkrans – Bageblanding

Er du vild med kanelsnegle? Så skal du prøve denne opskrift på kanelkrans, som er lavet med Valsemøllen Kanelsneglkage. Med Valsemøllen Kanelsneglkage Bageblanding er det nemt at bage en lækker og flot kanelkrans, selv børnene kan være med. Prøv at bage denne flotte, flettede kanelkrans, som både holder godt på den lækre kanelremonce og samtidig ser super flot ud på et kagebord.

Du kan finde flere opskrifter med vores kageblandinger her.

 

Se opskrift
Nem kanelkrans - Bageblanding

Køkkentid
45 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kanelkrans

Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)

Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
  3. Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
  4. Vend dejen ud på bordet og rul den ud i en rektangel. Fordel remoncen jævnt på dejen.
  5. Skær dejen ud i 2 lige store strimler. Rul derefter hver strimmel på langs. Flet strimlerne og saml dem i en krans. Du kan se hvordan det er gjort i videoen nedenunder.  
  6. Lad brødet hæve i ca. 45-60 minutter under et viskestykke.
  7. Pensl brødet med et sammenpisket æg og bag i midten af en forvarmet ovn ved 200ºC grader i ovnen i ca. 15-20 minutter til det er gennembagt.

Et godt tip: Prøv også at bage kanelsnurrer med Valsemøllen Kanelsneglkage, en nem måde at bage skønne kanelsnurrer på.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.