Græskarkage

Græskartid og (u)hyggetid - Tryl græskarret om til en drøm af en kage.

Se opskrift
gaeskarkage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Græskarkage: 4 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser

Opskrift

1 kage

350 g groft revet hokkaido græskar eller alm. græskar
3 æg
220 g sukker
220 g smør
220 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. vaniljesukker
1 knivspids salt
1 økologisk appelsin

Glasur til pynt

  1. Skær græskar i både, udhul for kerner og skær skrællen af. Riv græskarstykkerne groft på et rivejern.
  2. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Smelt smør og rør det i dejen.
  3. Bland  mel med krydderier i en anden skål. Sigt det ned i dejen og rør det sammen.
  4. Riv appelsinskal og tilsæt halvdelen af appelsinskallen til dejen. Gem resten til pynt.
  5. Kom saften fra en appelsin og revet græskar i dejen og vend det sammen.
  6. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og bag kagen i en forvarmet ovn ved 185°C  (varmluft. 175°C)  i ca. 45 minutter.
  7. Lad kagen køle helt ned, inden den pyntes med glasur og appelsinskræl.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.