Græskarkage

Græskartid og (u)hyggetid - Tryl græskarret om til en drøm af en kage.

Se opskrift
gaeskarkage

Køkkentid
30 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Græskarkage: 4 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser

Opskrift

1 kage

350 g groft revet hokkaido græskar eller alm. græskar
3 æg
220 g sukker
220 g smør
220 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. vaniljesukker
1 knivspids salt
1 økologisk appelsin

Glasur til pynt

  1. Skær græskar i både, udhul for kerner og skær skrællen af. Riv græskarstykkerne groft på et rivejern.
  2. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Smelt smør og rør det i dejen.
  3. Bland  mel med krydderier i en anden skål. Sigt det ned i dejen og rør det sammen.
  4. Riv appelsinskal og tilsæt halvdelen af appelsinskallen til dejen. Gem resten til pynt.
  5. Kom saften fra en appelsin og revet græskar i dejen og vend det sammen.
  6. Hæld dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) og bag kagen i en forvarmet ovn ved 185°C  (varmluft. 175°C)  i ca. 45 minutter.
  7. Lad kagen køle helt ned, inden den pyntes med glasur og appelsinskræl.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.