Sådan gør du
- Pisk smør og brun farin sammen i en skål. Brug evt. en røremaskine eller et elektrisk piskeris.
- Tilsæt æg og pisk det til en ensformig masse.
- Bland alle de tørre ingredienser sammen og rør det i dejen.
- Lad dejen hvile i køleskabet i en times tid.
- Rul dejen ud med en kagerulle og udstik kryddersmåkagerne i forskellige figurer.
- Placer småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag kryddersmåkagerne i en forvarmet ovn på 190oC (Varmluft 175oC) i ca. 10 minutter.
- Lad dem køle af på en rist, og opbevar dem i en lufttæt kagedåse.
Et godt tip: Det er altid hyggeligt både at få og give hjemmelavede gaver. Især hvis de er spiselige. Når du bager kryddersmåkagerne, kan du også skrive en sød hilsen i glasur på kagerne. Det skaber endnu mere glæde hos modtageren. Find mere inspiration til spiselige værtindegaver her.