Brunkager

Sprøde brunkager, der smager af jul og søde minder. En rigtig juleklassiker, der er nem at bage, og spreder en dugt af jul i hele huset.

Ingen jul uden brunkager. Her får du den klassiske opskrift på brunkager. Disse julesmåkager er bagt med Kage Hvedemel der giver dine småkager den perfekte sprødhed. Læs mere om Kage Hvedemel her. Du bliver nok nødt til at bage en stor portion af de skønne julekager, da vores erfaring er, at de forsvinder hurtigt. De er nemlig et hit hos kageelskere i alle aldre!

Se opskrift
Brunkager

Køkkentid
30 min.

Ventetid
et døgn


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brunkager: 3 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

70-80 stk.

125 g smør
200 g sirup
125 g sukker
1 tsk. kanel
1 tsk. stødt nellike
1 tsk. potaske
– udrørt i lidt vand
500 g Valsemøllen Kage Hvedemel
50 g fint hakkede mandler

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt smør, sirup og sukker i en gryde over jævn varme.
  2. Kanel og nellike røres i gryden, der tages af varmen, hvorefter potaske røres i.
  3. Blandingen afkøles, og mel og mandler tilsættes.
  4. Når dejen er kold nok til at arbejde med, rulles den til stænger, og lægges på køl til næste dag.
  5. Skær stængerne i ensartede tynde skiver, og bag brunkagerne i midten af en forvarmet ovn ved 190ºC (varmluft 175ºC) i 8-10 minutter.
  6. Lad småkagerne køle af på en rist inden du lægger dem i kagedåser.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.