Småkager med ingefær og pistaciekaramel

Vi elsker jul og spændende julesmåkager. Prøv disse velsmagende småkager med ingefær og pistaciekaramel.

Hvis du gerne vil overraske familie og venner med spændende og lækre julesmåkager, så skal du give dig i kast med disse velsmagende småkager med ingefær og pistaciekaramel. Ditte Julie har udviklet småkagerne, og de er bagt med Kage hvedemel der giver dine småkager den perfekte sprødhed. Læs mere om Kage Hvedemel her.

Se opskrift
småkager

Køkkentid
45 min

Ventetid
1 1/2 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Småkager med ingefær og pistaciekaramel: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

20 stk.

1 tsk. stødt ingefær
200 g Valsemøllen Kage Hvedemel
75 g flormelis
100 g blødt smør
2 æggeblommer

Pistaciekaramel
65 g pistacienødder
35 g lyst rørsukker
1 tsk. honning
20 ml piskefløde
20 g smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sigt ingefær, Kage Hvedemel og flormelis ned i en stor skål og ælt smørret ind i melet.
  2. Tilsæt æggeblommer og ælt dejen til den samler sig.
  3. Kom småkagedejen i en pose og læg den på køl i 30-60 minutter.
  4. Kom lyst rørsukker, honning, fløde og smør i en gryde. Kog det ind til det har en temperatur på 120 grader.
  5. Pistaciekaramel: Hak pistacienødderne mellemfint og vende dem i karamelmassen. Lad det stå på bordet og køle en smule.
  6. Udrul dejen i lidt mel på køkkenbordet, og udstik småkager med en rund udstikker (6 cm i diameter – gerne med en lille bølgekant). Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og læg en lille kugle af pistaciekaramel i midten af småkagen. Bag dem ved 200°C (185°C varmluft) i 8-12 minutter.
  7. Lad dem køle af på en rist.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.