Snurrer med valnød, æble og feta

Snurrer med fyld af valnød, æble og feta er den perfekte opskrift, hvis du elsker snurrer og det salte køkken. Fyld din snurre med lækkert fyld fra det salte køkken, og server den som et mellemmåltid eller til suppe og tapas. Form som en kæmpe snurre, og bag den i form som et brød, du kan skære eller brække af. Denne udgave af snurrer med fyld er med valnød, æble og feta.

Se opskrift

Køkkentid
40 min

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

1 brød

Dej:
15 g gær
3 dl vand
400 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel
2 tsk salt
2 spsk olivenolie

Fyld:
1 æble
75 g feta
75 g flødeost
50 g valnødder

Sådan gør du

 

Dej:

  1. Rør gæren ud i lunkent vand.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen.
  3. Tilsæt salt og olie.
  4. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet eller i en røremaskine. Dejen vil være fugtig, men under hævning optager melet væsken.
  5. Tilsæt evt. lidt ekstra mel under udrulningen.
  6. Lad dejen hæve mindst 1 time på køkkenbordet eller til dagen efter i køleskabet.

Fyld:

  1. Del æblet, fjern kernehuset og riv æblet.
  2. Bland æble, feta, flødeost og valnødder.
  3. Rul dejen tyndt ud i en firkant på ca. 30 x 30 cm, og smør forsigtigt fyldet på.
  4. Rul dejen til en 30 cm lang roulade, og del dejen i to på langs, og flet de to dele.
  5. Læg snurren i en rugbrødsform (ca. 2 liter).
    Bag ved 200 grader varmluft i 30 minutter.

Tip: Vil du lave en mere krydret udgave, kan du tilføje krydderurter til ostemassen og skifte feta ud med gedeost.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.