Snurrer med valnød, æble og feta

Snurrer med fyld af valnød, æble og feta er den perfekte opskrift, hvis du elsker snurrer og det salte køkken. Fyld din snurre med lækkert fyld fra det salte køkken, og server den som et mellemmåltid eller til suppe og tapas. Form som en kæmpe snurre, og bag den i form som et brød, du kan skære eller brække af. Denne udgave af snurrer med fyld er med valnød, æble og feta.

Se opskrift

Køkkentid
40 min

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 brød

Dej:
15 g gær
3 dl vand
400 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel
2 tsk salt
2 spsk olivenolie

Fyld:
1 æble
75 g feta
75 g flødeost
50 g valnødder

Sådan gør du

 

Dej:

 1. Rør gæren ud i lunkent vand.
 2. Tilsæt mel lidt ad gangen.
 3. Tilsæt salt og olie.
 4. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet eller i en røremaskine. Dejen vil være fugtig, men under hævning optager melet væsken.
 5. Tilsæt evt. lidt ekstra mel under udrulningen.
 6. Lad dejen hæve mindst 1 time på køkkenbordet eller til dagen efter i køleskabet.

Fyld:

 1. Del æblet, fjern kernehuset og riv æblet.
 2. Bland æble, feta, flødeost og valnødder.
 3. Rul dejen tyndt ud i en firkant på ca. 30 x 30 cm, og smør forsigtigt fyldet på.
 4. Rul dejen til en 30 cm lang roulade, og del dejen i to på langs, og flet de to dele.
 5. Læg snurren i en rugbrødsform (ca. 2 liter).
  Bag ved 200 grader varmluft i 30 minutter.

Tip: Vil du lave en mere krydret udgave, kan du tilføje krydderurter til ostemassen og skifte feta ud med gedeost.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.