Snurrer med valnød, æble og feta

Snurrer med fyld af valnød, æble og feta er den perfekte opskrift, hvis du elsker snurrer og det salte køkken. Fyld din snurre med lækkert fyld fra det salte køkken, og server den som et mellemmåltid eller til suppe og tapas. Form som en kæmpe snurre, og bag den i form som et brød, du kan skære eller brække af. Denne udgave af snurrer med fyld er med valnød, æble og feta.

Se opskrift

Køkkentid
40 min

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 brød

Dej:
15 g gær
3 dl vand
400 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel
2 tsk salt
2 spsk olivenolie

Fyld:
1 æble
75 g feta
75 g flødeost
50 g valnødder

Sådan gør du

 

Dej:

 1. Rør gæren ud i lunkent vand.
 2. Tilsæt mel lidt ad gangen.
 3. Tilsæt salt og olie.
 4. Når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet eller i en røremaskine. Dejen vil være fugtig, men under hævning optager melet væsken.
 5. Tilsæt evt. lidt ekstra mel under udrulningen.
 6. Lad dejen hæve mindst 1 time på køkkenbordet eller til dagen efter i køleskabet.

Fyld:

 1. Del æblet, fjern kernehuset og riv æblet.
 2. Bland æble, feta, flødeost og valnødder.
 3. Rul dejen tyndt ud i en firkant på ca. 30 x 30 cm, og smør forsigtigt fyldet på.
 4. Rul dejen til en 30 cm lang roulade, og del dejen i to på langs, og flet de to dele.
 5. Læg snurren i en rugbrødsform (ca. 2 liter).
  Bag ved 200 grader varmluft i 30 minutter.

Tip: Vil du lave en mere krydret udgave, kan du tilføje krydderurter til ostemassen og skifte feta ud med gedeost.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.