Surdejspandekager

Mums! En lækker pandekage går man aldrig galt i byen med. Disse surdejspandekager er en god dessert, hvor du samtidig kan bruge din overskydende surdej. For hvorfor smide noget ud, som stadig kan bruges?

Hvis du har godt gang i din surdej, og også elsker det søde køkken, bør du prøve disse surdejspandekager. Selvom de ikke bruger surdejens hæveevne, får de den syrlige smag, der passer skønt med det søde. Selvom du bruger “rester”, er pandekagerne alligevel gode som dessert, når der melder sig gæster.

Se opskrift
surdejspandekager

Køkkentid
5 min.

Ventetid
15 min.

Klima-
venlig


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Surdejspandekager: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

4-6 stk.

1 æg
2 dl sødmælk
80 g egen surdej
1,5 spsk sukker
100 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
1 tsk salt
smør til stegning

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld ingredienserne i en skål ,og pisk dem godt sammen. Brug evt. en elpisker, så alle klumperne forsvinder.
  2. Varm en pande op med smør, og bag pandekagerne lysebrune. Brug gerne smør mellem hver bagning.
  3. Server dine surdejspandekager med marmelade, friske bær og is.

Et godt tip: Surdejspandekager er nemme at bage og kræver få ingredienser. Hvis du har meget overskydende surdej, kan du bruge noget af den på at bage nemme knækbrød med surdej. Er du bare i humør til lækre søde pandekager, kan du også bage de klassiske pandekager fra bunden eller den nemme udgave. Skal det både være sødt og sundt, kan du også prøve denne opskrift på pandekager med fuldkorn og rugkerner.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.