Klassiske pandekager

Pandekager er et hit hos både store og små, server denne klassiske dessert med is, friske bær eller sukker og syltetøj. Hvis der skal være nogen til overs, skal du nok overveje at lave en dobbelt portion.

Hvem elsker ikke pandekager? Det er den perfekte dessert, da man helt selv kan beslutte, hvad der skal i. Derfor har vi udarbejdet pandekager opskrift. Uanset om det er med sukker og citron, syltetøj eller den overdådige med is og chokoladesovs, så er det kun fantasien der sætter grænser! Velkomme.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassiske pandekager: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 10 stk.

150 g Valsemøllen Hvedemel
1 tsk. sukker eller vaniljesukker
½ tsk. salt
3 dl mælk
4 æg
25 g fedtstof

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Kom hvedemel, sukker og salt i en skål.
  2. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej.
  3. Rør æggene i imens du pisker.
  4. Smelt fedtstoffet og hæld det i dejen.
  5. Bag pandekagerne på en stegepande med fedtstof til de er gyldne på begge sider.

Tip: Hvis du vil lave pandekager som madpandekager, kan du finde opskriften på dem her.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.