Klassiske pandekager

Pandekager er et hit hos både store og små, server denne klassiske dessert med is, friske bær eller sukker og syltetøj. Hvis der skal være nogen til overs, skal du nok overveje at lave en dobbelt portion.

Hvem elsker ikke pandekager? Det er den perfekte dessert, da man helt selv kan beslutte, hvad der skal i. Derfor har vi udarbejdet pandekage opskrifter. Uanset om det er med sukker og citron, syltetøj eller den overdådige med is og chokoladesovs, så er det kun fantasien der sætter grænser! Velkomme.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassiske pandekager: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 10 stk.

150 g Valsemøllen Hvedemel
1 tsk. sukker eller vaniljesukker
½ tsk. salt
3 dl mælk
4 æg
25 g fedtstof

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Kom hvedemel, sukker og salt i en skål.
  2. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej.
  3. Rør æggene i imens du pisker.
  4. Smelt fedtstoffet og hæld det i dejen.
  5. Bag pandekagerne på en stegepande med fedtstof til de er gyldne på begge sider.

Tip: Hvis du vil lave pandekager som madpandekager, kan du finde opskriften på dem her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.