Klassiske pandekager

Pandekager er et hit hos både store og små, server denne klassiske dessert med is, friske bær eller sukker og syltetøj. Hvis der skal være nogen til overs, skal du nok overveje at lave en dobbelt portion.

Hvem elsker ikke pandekager? Det er den perfekte dessert, da man helt selv kan beslutte, hvad der skal i. Om det er sukker og citron, syltetøj eller den overdådige med is og chokoladesovs. Det er kun fantasien der sætter grænser! Velkomme.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til ca. 10 stk.

150 g Valsemøllen Hvedemel
1 tsk. sukker eller vaniljesukker
½ tsk. salt
3 dl mælk
4 æg
25 g fedtstof

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Kom hvedemel, sukker og salt i en skål.
  2. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej.
  3. Rør æggene i imens du pisker.
  4. Smelt fedtstoffet og hæld det i dejen.
  5. Bag pandekagerne på en stegepande med fedtstof til de er gyldne på begge sider.

Tip: Hvis du vil lave pandekager som madpandekager, kan du finde opskriften på dem her.