Klassiske pandekager

Pandekager er et hit hos både store og små, server denne klassiske dessert med is, friske bær eller sukker og syltetøj. Hvis der skal være nogen til overs, skal du nok overveje at lave en dobbelt portion.

Hvem elsker ikke pandekager? Det er den perfekte dessert, da man helt selv kan beslutte, hvad der skal i. Derfor har vi udarbejdet pandekage opskrifter. Uanset om det er med sukker og citron, syltetøj eller den overdådige med is og chokoladesovs, så er det kun fantasien der sætter grænser! Velkomme.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassiske pandekager: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 10 stk.

150 g Valsemøllen Hvedemel
1 tsk. sukker eller vaniljesukker
½ tsk. salt
3 dl mælk
4 æg
25 g fedtstof

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Kom hvedemel, sukker og salt i en skål.
  2. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej.
  3. Rør æggene i imens du pisker.
  4. Smelt fedtstoffet og hæld det i dejen.
  5. Bag pandekagerne på en stegepande med fedtstof til de er gyldne på begge sider.

Tip: Hvis du vil lave pandekager som madpandekager, kan du finde opskriften på dem her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.