Klassiske pandekager

Pandekager er et hit hos både store og små, server denne klassiske dessert med is, friske bær eller sukker og syltetøj. Hvis der skal være nogen til overs, skal du nok overveje at lave en dobbelt portion.

Hvem elsker ikke pandekager? Det er den perfekte dessert, da man helt selv kan beslutte, hvad der skal i. Derfor har vi udarbejdet pandekage opskrifter. Uanset om det er med sukker og citron, syltetøj eller den overdådige med is og chokoladesovs, så er det kun fantasien der sætter grænser! Velkomme.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Klassiske pandekager: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 10 stk.

150 g Valsemøllen Hvedemel
1 tsk. sukker eller vaniljesukker
½ tsk. salt
3 dl mælk
4 æg
25 g fedtstof

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Kom hvedemel, sukker og salt i en skål.
  2. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej.
  3. Rør æggene i imens du pisker.
  4. Smelt fedtstoffet og hæld det i dejen.
  5. Bag pandekagerne på en stegepande med fedtstof til de er gyldne på begge sider.

Tip: Hvis du vil lave pandekager som madpandekager, kan du finde opskriften på dem her.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.