Madpandekager

Nem og lækker grundopskrift på madpandekager. Melet kan du variere så smag og struktur bliver forskellig. 

Madpandekager er et sikkert hit hos børnene. Er ideel til aftensmaden, eller en lækker madpakken og de er nemme at lave. Fyld dem med det I kan lide, fx karrydressing, kylling og grøntsager. Opskriften er udviklet af madblogger Maria Vestergaard.

Se opskrift
madpandekager

Køkkentid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftIngredienser

Opskrift til 6-8 madpandekager

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æg og tilsæt olie og salt.
  2. Tilsæt mel lidt ad gangen og rør til dejen ikke længere har nogle klumper.
  3. Tilsæt mælk og rør pandekagedejen ensformig
  4. Steg madpandekagerne på en middelvarm pande. Fedtstof behøves ikke hvis man har en sliplet pande.
  5. Fyldes fx, med stegt kylling og friske grøntsager.

Tip: Melet kan du variere så smag og struktur bliver forskellig.

+

VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.