Hvedefri brunchpandekager

Lækre brunchpandekager med havreklid der vækker jubel hos alle i familien - store som små.

Se opskrift

Køkkentid
35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

12 små brunchpandekager
  • 200 g Valsemøllen Havreklid
  • 2 æg
  • 2 dl minimælk
  • 25 g honning
  • 1 tsk. vanilje
  • 2 revne æbler
  • 100 g hakkede hasselnødder
  • 5 g salt
  • 1/2 dl olie til stegning

Brugt i opskriften

  1. Rør æg, havreklid, honning, salt og vanilje sammen.
  2. Tilsæt mælk, revne æbler samt hakkede hasselnødder og rør rundt, til dejen er blød og lækker.
  3. Varm en slip-let pande op, pensl med olie og fordel dejen på panden.
  4. Bag pandekagerne til de er let gyldne på begge sider.