Pandekager – Valsemøllen bageblanding

Dessertpandekager en en lækker klassiker, som kan skabe glæde for både store og små.

Servér de lækre dessertpandekager med, hvad du er mest til, om det er den klassiske med sukker, eller syltetøj. Eller den helt store servering med is, flødeskum og chokoladesovs.

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 10 - 12 tynde pandekager

6 dl mælk
1 ps. Valsemøllen Pandekager
smør eller margarine til stegning

Fremgangsmåde

1. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt mælk under omrøring.
2. Pisk til dejen er jævn og lad den hvile i ca. 30 minutter.
3. Smelt lidt smør eller margarine på en pande.
4. Hæld ca. 1/2 dl dej på panden, og fordel dejen med en glidende håndbevægelse. Bag pandekagerne på begge sider til de er gyldne.

Tip: Pandekager kan serveres på mange måder. Prøv at pifte dem op ved at tilsætte 1 spsk. chiafrø til dejen og pynt med friske bær eller tvist de klassiske pandekager med is med tynde skiver banan og grofthakket chokolade.