Snobrød med fuldkorn

Snobrød med fuldkorn er et sikkert hit blandt børn i alle aldre. Det er altid skønt at hygge med snobrødene omkring bålet. Lav dejen en time før den skal bruges

Snobrød med fuldkorn smager dejligt, og det er utroligt hyggeligt at lave om sommeren. Hele familien samlet rundt om et bål, med hver deres pind med snobrød. Her får du en fuldkorns variant, der er en grovere udgave af de klassiske snobrød. Skal det være lidt nemmere, kan du også lave versionen med en af vores blandinger. Her kan du få versioner både med og uden fuldkorn, så der er noget for en hver smag. Det er bare at gå gang med at bage over bål!

Se opskrift
snobrød med fuldkorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Snobrød med fuldkorn: 3 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

50 g gær
6 dl vand
400 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
600 g Valsemøllen Hvedemel
2 spsk. olie
2 tsk. salt
1 tsk. honning

Sådan gør du:

  1. Opløs gær i lunkent vand (ca. 25°C).
  2. Alle ingredienser tilsættes,. Dejen æltes i mindst 5 min., dejen må gerne klæbe en smule.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Dejen er klar til snobrød.
  5. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult når man banker på det.
  6. Fyld dem med lige det som du kan lide. Det kan være ketchup, ristede pølser eller pesto.

Et godt tip: Vil du gerne bage endnu mere i det fri? Prøv at bage på din grill. Grillen fungerer fint som ovn, når du anvender en bagesten eller et bagestål. På den måde kan du stadig bage uden for, og hvor det passer dig. Lær mere om at bage på grill i vores Bageskole. Her kan du fx lære at bage et saftig focaccia, en sprød pizza eller måske lækkert grydebrød. Mulighederne er mange, så det er bare at gå i gang!

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.