Snobrød med fuldkorn

Snobrød med fuldkorn er et sikkert hit blandt børn i alle aldre. Det er altid skønt at hygge med snobrødene omkring bålet. Lav dejen en time før den skal bruges

Snobrød med fuldkorn smager dejligt, og det er utroligt hyggeligt at lave om sommeren. Hele familien samlet rundt om et bål, med hver deres pind med snobrød. Her får du en fuldkorns variant, der er en grovere udgave af de klassiske snobrød. Skal det være lidt nemmere, kan du også lave versionen med en af vores blandinger. Her kan du få versioner både med og uden fuldkorn, så der er noget for en hver smag. Det er bare at gå gang med at bage over bål!

Se opskrift
snobrød med fuldkorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Snobrød med fuldkorn: 3 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

50 g gær
6 dl vand
400 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
600 g Valsemøllen Hvedemel
2 spsk. olie
2 tsk. salt
1 tsk. honning

Sådan gør du:

  1. Opløs gær i lunkent vand (ca. 25°C).
  2. Alle ingredienser tilsættes,. Dejen æltes i mindst 5 min., dejen må gerne klæbe en smule.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Dejen er klar til snobrød.
  5. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult når man banker på det.
  6. Fyld dem med lige det som du kan lide. Det kan være ketchup, ristede pølser eller pesto.

Et godt tip: Vil du gerne bage endnu mere i det fri? Prøv at bage på din grill. Grillen fungerer fint som ovn, når du anvender en bagesten eller et bagestål. På den måde kan du stadig bage uden for, og hvor det passer dig. Lær mere om at bage på grill i vores Bageskole. Her kan du fx lære at bage et saftig focaccia, en sprød pizza eller måske lækkert grydebrød. Mulighederne er mange, så det er bare at gå i gang!

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.