Snobrød med fuldkorn

Snobrød med fuldkorn er et sikkert hit blandt børn i alle aldre. Det er altid skønt at hygge med snobrødene omkring bålet. Lav dejen en time før den skal bruges

Snobrød med fuldkorn smager dejligt, og det er utroligt hyggeligt at lave om sommeren. Hele familien samlet rundt om et bål, med hver deres pind med snobrød. Her får du en fuldkorns variant, der er en grovere udgave af de klassiske snobrød. Skal det være lidt nemmere, kan du også lave versionen med en af vores blandinger. Her kan du få versioner både med og uden fuldkorn, så der er noget for en hver smag. Det er bare at gå gang med at bage over bål!

Se opskrift
snobrød med fuldkorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 25 stk.

50 g gær
6 dl vand
400 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
600 g Valsemøllen Hvedemel
2 spsk. olie
2 tsk. salt
1 tsk. honning

Sådan gør du:

  1. Opløs gær i lunkent vand (ca. 25°C).
  2. Alle ingredienser tilsættes,. Dejen æltes i mindst 5 min., dejen må gerne klæbe en smule.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Dejen er klar til snobrød.
  5. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult når man banker på det.
  6. Fyld dem med lige det som du kan lide. Det kan være ketchup, ristede pølser eller pesto.

Et godt tip: Vil du gerne bage endnu mere i det fri? Prøv at bage på din grill. Grillen fungerer fint som ovn, når du anvender en bagesten eller et bagestål. På den måde kan du stadig bage uden for, og hvor det passer dig. Lær mere om at bage på grill i vores Bageskole. Her kan du fx lære at bage et saftig focaccia, en sprød pizza eller måske lækkert grydebrød. Mulighederne er mange, så det er bare at gå i gang!