Snobrød med fuldkorn

Snobrød med fuldkorn er et sikkert hit blandt børn i alle aldre. Det er altid skønt at hygge med snobrødene omkring bålet. Lav dejen en time før den skal bruges

Snobrød med fuldkorn smager dejligt, og det er utroligt hyggeligt at lave om sommeren. Hele familien samlet rundt om et bål, med hver deres pind med snobrød. Her får du en fuldkorns variant, der er en grovere udgave af de klassiske snobrød. Skal det være lidt nemmere, kan du også lave versionen med en af vores blandinger. Her kan du få versioner både med og uden fuldkorn, så der er noget for en hver smag. Det er bare at gå gang med at bage over bål!

Se opskrift
snobrød med fuldkorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Snobrød med fuldkorn: 3 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser

Opskrift

ca. 25 stk.

50 g gær
6 dl vand
400 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
600 g Valsemøllen Hvedemel
2 spsk. olie
2 tsk. salt
1 tsk. honning

Sådan gør du:

  1. Opløs gær i lunkent vand (ca. 25°C).
  2. Alle ingredienser tilsættes,. Dejen æltes i mindst 5 min., dejen må gerne klæbe en smule.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Dejen er klar til snobrød.
  5. Bag snobrødene over bålets gløder til det er gyldent og lyder hult når man banker på det.
  6. Fyld dem med lige det som du kan lide. Det kan være ketchup, ristede pølser eller pesto.

Et godt tip: Vil du gerne bage endnu mere i det fri? Prøv at bage på din grill. Grillen fungerer fint som ovn, når du anvender en bagesten eller et bagestål. På den måde kan du stadig bage uden for, og hvor det passer dig. Lær mere om at bage på grill i vores Bageskole. Her kan du fx lære at bage et saftig focaccia, en sprød pizza eller måske lækkert grydebrød. Mulighederne er mange, så det er bare at gå i gang!

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.