Kanelsnurrer med fuldkorn

Kanelsnurrer med fuldkorn er lige så svampede og snaskede som almindelige kanelsnurrer. Disse snurrer er bagt med Valsemøllen Dansk Hvid Hvede Fuldkornsmel der er rig på kostfibre.

Se opskrift
kanelsnurrer med fuldkorn

Køkkentid
50 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Kanelsnurrer med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

30 stk.

Dej
4 dl mælk – lillefingervarmt
50 g gær
1 tsk. salt
85 g sukker (ca. 1 dl)
2 tsk. stødt kardemomme
125 g blødt smør
750 g Valsemøllen Hvid Hvede fuldkornsmel®

Fyld
125 g blødt smør
85 g sukker
2 spsk. stødt kanel

Pensling
1 æggeblomme
1 spsk. mælk
1 knivspids groft salt

Pynt
Perlesukker eller rørsukker

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i den lune mælk.
  2. Tilsæt smør, salt, sukker, kardemomme og mel.
  3. Ælt dejen, og lad den hæve tildækket i ca. 15 minutter.
  4. Rør smør, sukker og kanel sammen i en skål til fyld.
  5. Del dejen i 2 og rul først den ene portion ud til en firkant (ca. 30 x 45 cm).
  6. Fordel halvdelen af fyldet herpå. Fold dejen ind over fyldet fra den korteste ende. Fold en gang til, så dejen nu måler ca. 30 x 11 cm.
  7. Skær dejen ud i 2 cm brede strimler – ca. 15 stk. Sno hver dejstrimmel, til den er ca. 20 cm lang og form den til en snegl.
  8. Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 20 minutter.
  9. Gentag med den sidste portion dej og resten af fyldet.
  10. Pisk æggeblomme, mælk og salt sammen og pensl sneglene.
  11. Drys dem med sukker og bag dem i midten af ovnen 8-10 minutter ved 240°C (220°C varmluft).
  12. Lad sneglene køle af på en bagerist.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.