Mini donuts med blåbær

Er du ikke bare søde? Mini donuts med blåbærglasur og krymmel er de fineste små kager. Perfekt til eftermiddagskaffen eller server dem med det samme.

Disse mini donuts med blåbær er de fineste små donuts, der passer perfekt til den søde tand eller børnefødselsdagen. Tag børnene med i køkkenet og lad dem hjælpe med at pynte. De kan pyntes med alle salgs glasur og flere slags krymmel. Opskriften er lavet på plantebaserede ingredienser, så alle kan være med til kagehyggen, når de serveres.

Se opskrift
mini donuts

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

til 15 stk.

Donuts:
3 dl Valsemøllen stenformalet økologisk hvedemel
1/2 tsk salt
2 1/2 stk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
1/2 dl ahornsirup
1 dl soja yoghurt
2 dl mandelmælk
1/2 dl smeltet kokosolie
Olie til formen

Topping:
3 spsk frosne blåbær
2-3 spsk mandelmælk
2 dl flormelis

Tivoli krymmel

Sådan gør du

  1. Varm ovnen til 180 grader.
  2. Bland i en stor skål alle de tørre ingredienser og tilføj derefter de våde.
  3. Pisk dejen sammen med et piskeris.
  4. Kom grøden op i en sprøjtepose.
  5. Smør en silikone mini donutform med kokosolie og sprøjt dejen i formen.
  6. Bag i 10 minutter og lad dem køle af på en bagerist.
  7. Blend blåbær og mandelmælk og si det.
  8. Bland nu cirka 2 spsk af væden med flormelis og rør rundt.
  9. Dyb dine donuts i glasuren og drys krymmel på.
  10. Server med det samme eller til eftermiddagskaffen.

mini donuts

Udviklet i samarbejde med Asta Just – der har en særlig kærlighed til plantebaseret mad