Hindbærsnitter

Glæd dine gæster med denne, søde og sprøde hindbærsnitte med lækker glasur.

Det er hurtigt og nemt at bage sine egne hindbærsnitter, og smager uimodståelig godt. Prøv denne opskrift med Valsemøllen Kage Hvedemel, og få en hindbærsnitte med det perfekte knæk.

Se opskrift
hindbærsnitter

Køkkentid
30 min

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hindbærsnitter: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

20 hindbærsnitter

250 g blødt smør
500 g Valsemøllen Kage Hvedemel
140 g flormelis
2 sammenpiskede æg
Ca. 350 g hindbærmarmelade til fyld
Ca. 300 g flormelis og lidt vand til glasur
Frysetørrede hindbær som drys

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr smør og de tørre ingredienser sammen, og saml dejen med de sammenpiskede æg.
  2. Dæk dejen med film, og stil den i køleskabet i ca. 30 minutter.
  3. Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er ca. 3 mm tyk og har en firkantet form.
  4. Del dejen på fire lige store plader, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag dem ved 200°C (varmluft: 175°C) i ca. 10-12 minutter, indtil de er gyldne.
  6. Fordel marmeladen på de færdigbagte, afkølede bunde, og læg dem sammen.
  7. Rør en tyk glasur sammen, smør det ud på toppen og drys frysetørret hindbær på.
  8. Skær dem ud i firkanter til hindbærsnitter.

Et godt tip: Er du ligeså vild med de lækre hindbærsnitter som os? Måske du har lyst til at prøve nogle andre varianter af de lækre snitter. Prøv fx disse skønne makronsnitter med havtorn eller en sød brombærsnitte.

Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindeligt hvedemel til fx brød. Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du udskifte det med almindeligt hvedemel.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.