Hindbærsnitter

Glæd dine gæster med denne, søde og sprøde hindbærsnitte med lækker glasur.

Det er hurtigt og nemt at bage sine egne hindbærsnitter, og smager uimodståelig godt. Prøv denne opskrift med Valsemøllen Kage Hvedemel, og få en hindbærsnitte med det perfekte knæk.

Se opskrift
hindbærsnitter

Køkkentid
30 min

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hindbærsnitter: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

20 hindbærsnitter

250 g blødt smør
500 g Valsemøllen Kage Hvedemel
140 g flormelis
2 sammenpiskede æg
Ca. 350 g hindbærmarmelade til fyld
Ca. 300 g flormelis og lidt vand til glasur
Frysetørrede hindbær som drys

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr smør og de tørre ingredienser sammen, og saml dejen med de sammenpiskede æg.
  2. Dæk dejen med film, og stil den i køleskabet i ca. 30 minutter.
  3. Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er ca. 3 mm tyk og har en firkantet form.
  4. Del dejen på fire lige store plader, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag dem ved 200°C (varmluft: 175°C) i ca. 10-12 minutter, indtil de er gyldne.
  6. Fordel marmeladen på de færdigbagte, afkølede bunde, og læg dem sammen.
  7. Rør en tyk glasur sammen, smør det ud på toppen og drys frysetørret hindbær på.
  8. Skær dem ud i firkanter til hindbærsnitter.

Et godt tip: Er du ligeså vild med de lækre hindbærsnitter som os? Måske du har lyst til at prøve nogle andre varianter af de lækre snitter. Prøv fx disse skønne makronsnitter med havtorn eller en sød brombærsnitte.

Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindeligt hvedemel til fx brød. Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du udskifte det med almindeligt hvedemel.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.