Hindbærsnitter

Glæd dine gæster med denne, søde og sprøde hindbærsnitte med lækker glasur.

Det er hurtigt og nemt at bage sine egne hindbærsnitter, og smager uimodståelig godt. Prøv denne opskrift med Valsemøllen Kage Hvedemel, og få en hindbærsnitte med det perfekte knæk.

Se opskrift
hindbærsnitter

Køkkentid
30 min

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hindbærsnitter: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

20 hindbærsnitter

250 g blødt smør
500 g Valsemøllen Kage Hvedemel
140 g flormelis
2 sammenpiskede æg
Ca. 350 g hindbærmarmelade til fyld
Ca. 300 g flormelis og lidt vand til glasur
Frysetørrede hindbær som drys

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr smør og de tørre ingredienser sammen, og saml dejen med de sammenpiskede æg.
  2. Dæk dejen med film, og stil den i køleskabet i ca. 30 minutter.
  3. Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er ca. 3 mm tyk og har en firkantet form.
  4. Del dejen på fire lige store plader, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag dem ved 200°C (varmluft: 175°C) i ca. 10-12 minutter, indtil de er gyldne.
  6. Fordel marmeladen på de færdigbagte, afkølede bunde, og læg dem sammen.
  7. Rør en tyk glasur sammen, smør det ud på toppen og drys frysetørret hindbær på.
  8. Skær dem ud i firkanter til hindbærsnitter.

Et godt tip: Er du ligeså vild med de lækre hindbærsnitter som os? Måske du har lyst til at prøve nogle andre varianter af de lækre snitter. Prøv fx disse skønne makronsnitter med havtorn eller en sød brombærsnitte.

Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindeligt hvedemel til fx brød. Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du udskifte det med almindeligt hvedemel.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.