Hindbærsnitter

Glæd dine gæster med denne, søde og sprøde hindbærsnitte med lækker glasur.

Det er hurtigt og nemt at bage sine egne hindbærsnitter, og smager uimodståelig godt. Prøv denne opskrift med Valsemøllen Kage Hvedemel, og få en hindbærsnitte med det perfekte knæk.

Se opskrift
hindbærsnitter

Køkkentid
30 min

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Hindbærsnitter: 4 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Opskrift

20 hindbærsnitter

250 g blødt smør
500 g Valsemøllen Kage Hvedemel
140 g flormelis
2 sammenpiskede æg
Ca. 350 g hindbærmarmelade til fyld
Ca. 300 g flormelis og lidt vand til glasur
Frysetørrede hindbær som drys

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr smør og de tørre ingredienser sammen, og saml dejen med de sammenpiskede æg.
  2. Dæk dejen med film, og stil den i køleskabet i ca. 30 minutter.
  3. Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er ca. 3 mm tyk og har en firkantet form.
  4. Del dejen på fire lige store plader, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag dem ved 200°C (varmluft: 175°C) i ca. 10-12 minutter, indtil de er gyldne.
  6. Fordel marmeladen på de færdigbagte, afkølede bunde, og læg dem sammen.
  7. Rør en tyk glasur sammen, smør det ud på toppen og drys frysetørret hindbær på.
  8. Skær dem ud i firkanter til hindbærsnitter.

Et godt tip: Er du ligeså vild med de lækre hindbærsnitter som os? Måske du har lyst til at prøve nogle andre varianter af de lækre snitter. Prøv fx disse skønne makronsnitter med havtorn eller en sød brombærsnitte.

Valsemøllen Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindeligt hvedemel til fx brød. Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Valsemøllen Kage Hvedemel, kan du udskifte det med almindeligt hvedemel.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.