Nemme madpakkeboller – Økologisk bageblanding

Leder du efter en god opskrift på grove, nemme madpakkeboller, som er fyldt med smag og saftighed? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Med Valsemøllens bageblanding til økologiske koldhævede fuldkornsboller er det bare at blande posens indhold, vente, evt. tilsætte lidt revet æble og så bage.

Bollerne egner sig perfekt til madpakken – og når du tilsætter lidt revet æble og gulerødder bliver bollerne endnu saftigere – og lidt sødere i smagen. Hvem er ikke vild medd det? Økologiske knasende chiafrø og en fyldig speltsurdej, giver smag til de nemme madpakkeboller. Hvis du ligesom os, også er vild med de nemme løsninger, kan du blive inspireret, og se vores andre bageblandinger her »

Se opskrift
nemme madpakkeboller

Køkkentid
15 min.

Ventetid
6-24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme madpakkeboller – Økologisk bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

18 boller

7 dl. vand (lidt koldere end lunkent)
1 brev Valsemøllen tørgær (svarer til 25 g frisk gær)
1 ps. Valsemøllen øko koldhævede fuldkornsboller
1/2 revet æble
2 revne gulerødder

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5 til 10 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskab i minimum 6 timer (maksimum 24 timer).
  4. Tilsæt revet æble og revne gulerødder til dejen.
  5. Form 18 boller med en ske eller fugtig hånd og sæt dem direkte på en plade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i 30 minutter.
  6. Forvarm ovnen til 220°C (varmluft 200°C) bag på midterste rille i ca. 20 minutter.
  7. Nyd dine økologiske madpakkeboller lune med smør med det samme – og top så med dit yndlingspålæg, så du er sikret en lækker madpakke i morgen.

Et godt tip: Selvom der står i opskriften, at bollerne skal koldhæves,  så kan du godt springe koldhævningen over, hvis tiden er knap. Følg ovenstående opskrift, men brug i stedet 2 breve Valsemøllen Tørgær eller 50 g frisk gær og lad dejen hæve 60 minutter ved stuetemperatur. De færdigbagte boller bliver lidt mildere i smagen, men smager stadig skønt.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.