Græskarkernestykker

Bag disse lækre græskarkernestykker, når det skal være ekstra lækkert. De passer både til madpakken, som snack eller på morgenbordet.

 

Se opskrift
Græskarboller

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

12 stk.

3 dl økologisk kærnemælk
25 g gær
1 æg
50 g flydende margarine
1⁄2 spsk. sukker
1 tsk. salt
100 g Valsemøllen Økologiske Græskarkerner
550 g Valsemøllen Økologisk Hvedemel

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i kærnemælken (lidt koldere end lunken = 25 °C)
  2. Tilsæt salt, sukker, margarine, æg og græskarkerner.
  3. Kom hvedemelet i lidt ad gangen
  4. Ælt dejen til den er glat, smidig og elastisk
  5. Lad dejen hvile ved stuetemperatur under et fugtigt viskestykke i ca. 45 min.
  6. Slå dejen sammen og rul ud som en pølse. Skær dejen i 12 stykker og form dem runde
  7. Sæt stykkerne direkte på pladen eller pensl dem først med vand og dyp i Valsemøllen Økologiske Græskarkerner
  8. Tildæk græskarkernestykkerne igen med et fugtigt viskestykke og lad dem nu efterhæve i 45 min.
  9. Bages i en forvarmet ovn i ca. 16 min. ved 210°C (varmluft = 190°C)
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med masser af velsmag og inspiration direkte i dine mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 17. september, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.