Brioche hotdogbrød

Grundstenen for en lækker hotdog, er ud over alt det lækre fyld, selvfølgelig et lækkert brioche hotdogbrød. Det smørfyldte brød, er luftig og saftigt på samme tid, og kan svære svært at modstå. Selvom det tager længere tid end at købe dem, kan vi love dig, at de er det hele værd!

Skal dine hotdogs gå fra de klassiske til gourmetvarianten, er første skridt at bage disse brioche hotdogbrød. De er fulde af god smag, og har en saftig krumme. Fyld de skønne brød med en god pølse, giv dine gæster et udvalg af både klassiske og utraditionelle toppings. Måske syltede rødløg eller en hjemmelavet tomatsalse. Mulighederne er mange. Server dine gourmet-hotdogs til dine gæster eller som lækker weekendmad.

Se opskrift
brioche hotdogbrød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brioche hotdogbrød: 3 ud af 5 baseret på 33 anmeldelser

Opskrift

12-15 stk.

50 g gær
1½ dl. lunken mælk
3 æg
200 g blødt smør
50 g sukker
1 tsk. salt
550 g Valsemøllen Hvedemel eller Valsemøllen Stenformalet Hvedemel 

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
  3. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted.
  5. Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
  6. Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter eller til dobbelt størrelse.
  7. Pensl hotdogbrødene med æggeblomme, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 10-14 minutter, eller til de er gyldne.
  8. Lad dine brioche hotdogbrød køle af på en rist.

Et godt tip: Er du vild med den saftige briochedej? Opskriften er en grunddej. Form den til burgerboller og fyld dem med pulled pork eller rødbedebøffer eller form den til mindre briocheboller og server dem til eftermiddagskaffen.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.