Brioche hotdogbrød

Grundstenen for en lækker hotdog, er ud over alt det lækre fyld, selvfølgelig et lækkert brioche hotdogbrød. Det smørfyldte brød, er luftig og saftigt på samme tid, og kan svære svært at modstå. Selvom det tager længere tid end at købe dem, kan vi love dig, at de er det hele værd!

Skal dine hotdogs gå fra de klassiske til gourmetvarianten, er første skridt at bage disse brioche hotdogbrød. De er fulde af god smag, og har en saftig krumme. Fyld de skønne brød med en god pølse, giv dine gæster et udvalg af både klassiske og utraditionelle toppings. Måske syltede rødløg eller en hjemmelavet tomatsalse. Mulighederne er mange. Server dine gourmet-hotdogs til dine gæster eller som lækker weekendmad.

Se opskrift
brioche hotdogbrød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brioche hotdogbrød: 3 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Opskrift

12-15 stk.

50 g gær
1½ dl. lunken mælk
3 æg
200 g blødt smør
50 g sukker
1 tsk. salt
550 g Valsemøllen Hvedemel eller Valsemøllen Stenformalet Hvedemel 

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
  3. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted.
  5. Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
  6. Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter eller til dobbelt størrelse.
  7. Pensl hotdogbrødene med æggeblomme, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 10-14 minutter, eller til de er gyldne.
  8. Lad dine brioche hotdogbrød køle af på en rist.

Et godt tip: Er du vild med den saftige briochedej? Opskriften er en grunddej. Form den til burgerboller og fyld dem med pulled pork eller rødbedebøffer eller form den til mindre briocheboller og server dem til eftermiddagskaffen.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.