Brioche hotdogbrød

Grundstenen for en lækker hotdog, er ud over alt det lækre fyld, selvfølgelig et lækkert brioche hotdogbrød. Det smørfyldte brød, er luftig og saftigt på samme tid, og kan svære svært at modstå. Selvom det tager længere tid end at købe dem, kan vi love dig, at de er det hele værd!

Skal dine hotdogs gå fra de klassiske til gourmetvarianten, er første skridt at bage disse brioche hotdogbrød. De er fulde af god smag, og har en saftig krumme. Fyld de skønne brød med en god pølse, giv dine gæster et udvalg af både klassiske og utraditionelle toppings. Måske syltede rødløg eller en hjemmelavet tomatsalse. Mulighederne er mange. Server dine gourmet-hotdogs til dine gæster eller som lækker weekendmad.

Se opskrift
brioche hotdogbrød

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brioche hotdogbrød: 3 ud af 5 baseret på 49 anmeldelser

Opskrift

12-15 stk.

50 g gær
1½ dl. lunken mælk
3 æg
200 g blødt smør
50 g sukker
1 tsk. salt
550 g Valsemøllen Dansk Hvedmel 

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
  3. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted.
  5. Del dejen i 15 lige store stykker, og tril dem til pølser (ca. 18 cm lange).
  6. Sæt pølsebrødene tæt sammen på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter eller til dobbelt størrelse.
  7. Pensl hotdogbrødene med æggeblomme, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 10-14 minutter, eller til de er gyldne.
  8. Lad dine brioche hotdogbrød køle af på en rist.

Et godt tip: Er du vild med den saftige briochedej? Opskriften er en grunddej. Form den til burgerboller og fyld dem med pulled pork eller rødbedebøffer eller form den til mindre briocheboller og server dem til eftermiddagskaffen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.