Sådan gør du
- Bland indholdet fra pakken med æg, vand og olie til dejen er glat og blank.
- Tilføj revet marcipan og birkes til den rørte kagedej, og vend rundt.
- Placer et stykke bagepapir i en springform eller lille brødform og smør med smør eller olie på papiret.
- Hæld dejen i formen, så den er jævnt fordelt.
- Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
- Lad kagen køle af.
- Bland blandingen til citronglasur med vand, og fordel den over den afkølede kage
- Drys med blå birkes og servér.
Et godt tip: Du kan også bruge dejen fra din citronkage med birkes og marcipan til lækre muffins. Følg samme fremgangsmåde til dejen, og fordel den i 12-15 muffinforme. De skal bages i 15-20 minutter, og kan pyntes med glasuren. Skal det være ekstra lækkert, kan du piske pulveret til glasuren med 80 g blødt smør, og du har nu en cremet citronfrosting, du kan pynte dine kager med.