Brødstænger med ost og pesto

Prøv disse lækre og nemme brødstænger med ost og pesto. De minder lidt om pizzaslice, men har fået et twist.

Måske du kender brødstænger fra restaurant besøg. Disse brødstænger med ost og pesto er en luksus udgave. Der er nemme at bage, og så er de en skøn snack, eller passer perfekt som tilbehør til aftensmaden. De er nemme at have med på farten, og så smager de skønt!

 

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
4 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

20 stk

Pestotwisters
10 g gær
50 g surdej
1 dl olivenolie
7 dl mælk
1 æg
1 spsk. rørsukker
1 kg Valsemøllen Tipo 00 Hvedemel
12 g havsalt
Rød pesto
150 g Cheddarost

Grøn salat
100 g salatmix
50 g feta
Valsemøllen Økologiske Græskarkerner

Sådan gør du

  1. Lun mælken til den er omkring 25°C.
  2. Rør gæren heri til det er opløst.
  3. Tilsæt rørsukker, salt, æg, olie og mel.
  4. Ælt dejen ved lav hastighed (i ca. 10 minutter) til den er glat og slipper skålen.
  5. Lad dejen hvile et lunt sted i 2 timer med et klæde over.
  6. Vend dejen ud på et meldrysset bord, og rul til et rektangel på ca. 40 x 40 cm.
  7. Smør pesto på, så det er jævnt fordelt. Drys med cheddarost, så det er godt fordelt (Gem lidt til afbagningen).
  8. Fold 1/3 af dejen ind mod midten og fold den anden tredjedel ind over den første – nu har du tre lag.
  9. Rul dejen ud igen, og skær i alt 10 strimler med en længde på 20 cm. og ca. 2 cm brede.
  10. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende og rul dejen modsat hinanden, så den får snoninger. Sæt dem på en bageplade.
  11. Lad dem efterhæve i 2 timer med et klæde over sig, til dobbelt størrelse.
  12. Pensl med olivenolie og drys dem med ekstra cheddarost.
  13. Bag ved 190° varmluft i ca. 16-18 min. til de er lettere gyldne.
  14. Servér en skål grøn salat til med blandet salat, feta og græskarkerner.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.