Brødstænger med ost og pesto

Prøv disse lækre og nemme brødstænger med ost og pesto. De minder lidt om pizzaslice, men har fået et twist.

Måske du kender brødstænger fra restaurant besøg. Disse brødstænger med ost og pesto er en luksus udgave. Der er nemme at bage, og så er de en skøn snack, eller passer perfekt som tilbehør til aftensmaden. De er nemme at have med på farten, og så smager de skønt!

 

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
4 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

20 stk

Pestotwisters
10 g gær
50 g surdej
1 dl olivenolie
7 dl mælk
1 æg
1 spsk. rørsukker
1 kg Valsemøllen Tipo 00 Hvedemel
12 g havsalt
Rød pesto
150 g Cheddarost

Grøn salat
100 g salatmix
50 g feta
Valsemøllen Økologiske Græskarkerner

Sådan gør du

  1. Lun mælken til den er omkring 25°C.
  2. Rør gæren heri til det er opløst.
  3. Tilsæt rørsukker, salt, æg, olie og mel.
  4. Ælt dejen ved lav hastighed (i ca. 10 minutter) til den er glat og slipper skålen.
  5. Lad dejen hvile et lunt sted i 2 timer med et klæde over.
  6. Vend dejen ud på et meldrysset bord, og rul til et rektangel på ca. 40 x 40 cm.
  7. Smør pesto på, så det er jævnt fordelt. Drys med cheddarost, så det er godt fordelt (Gem lidt til afbagningen).
  8. Fold 1/3 af dejen ind mod midten og fold den anden tredjedel ind over den første – nu har du tre lag.
  9. Rul dejen ud igen, og skær i alt 10 strimler med en længde på 20 cm. og ca. 2 cm brede.
  10. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende og rul dejen modsat hinanden, så den får snoninger. Sæt dem på en bageplade.
  11. Lad dem efterhæve i 2 timer med et klæde over sig, til dobbelt størrelse.
  12. Pensl med olivenolie og drys dem med ekstra cheddarost.
  13. Bag ved 190° varmluft i ca. 16-18 min. til de er lettere gyldne.
  14. Servér en skål grøn salat til med blandet salat, feta og græskarkerner.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.