Bagt laks med sesam

Server lækker bagt laks med sesam til nem og grøn aftensmad på en hverdagsaften. Brug Valsemøllen Økologiske Sesamfrø til at drysse på laksen, og få bagt laks med god smag og lækker sprødhed på toppen. Få masser af grønt til din aftensmad med en lækker grøn salat med agurk, forårsløg, sugarsnaps og edamame bønner.

Server din bagte laks med sesamfrø, som hverdagsret eller i weekenden og gør den ekstra lækker med et hjemmebagt madbrød til. Find opskrifter på madbrød her.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

 

Se opskrift
Bagt laks med sesam

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

2-4 personer

Laks
400 g fersk laks
2 spsk olivenolie
30 g sesamfrø
Saften fra ½ lime

Salat
½ agurk
2 stk. forårsløg
30 g sugarsnaps
30 g edamame bønner

Dip
2 spsk mayo
2 tsk soyasauce
1 tsk agavesirup
1 tsk siracha
Saften fra ½ lime

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Tænd ovnen på 150°C, varmluft.
  2. Kom laksefileterne i et ovnfast fad. Pensl med lidt olivenolie på toppen, og drys med sesam, så laksen er dækket.
  3. Sæt laksen i ovnen, og bag den i ca. 13 minutter. Vigtigt at den ikke får for meget, da den ellers bliver tør. Kom herefter limesaft på den færdigbagte laks.
  4. Snit imens agurk, forårsløg og sugarsnaps fint. Vend det sammen med edamame bønner.
  5. Rør alle ingredienser sammen til en dip og servér med bagt laks og salat.

Et godt tip: Gør middagsretten ekstra lækker og bag et lækkert og nemt focacciabrød med rosmarin.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.