Bagt laks med sesam

Server lækker bagt laks med sesam til nem og grøn aftensmad på en hverdagsaften. Brug Valsemøllen Økologiske Sesamfrø til at drysse på laksen, og få bagt laks med god smag og lækker sprødhed på toppen. Få masser af grønt til din aftensmad med en lækker grøn salat med agurk, forårsløg, sugarsnaps og edamame bønner.

Server din bagte laks med sesamfrø, som hverdagsret eller i weekenden og gør den ekstra lækker med et hjemmebagt madbrød til. Find opskrifter på madbrød her.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

 

Se opskrift
Bagt laks med sesam

Køkkentid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

2-4 personer

Laks
400 g fersk laks
2 spsk olivenolie
30 g sesamfrø
Saften fra ½ lime

Salat
½ agurk
2 stk. forårsløg
30 g sugarsnaps
30 g edamame bønner

Dip
2 spsk mayo
2 tsk soyasauce
1 tsk agavesirup
1 tsk siracha
Saften fra ½ lime

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Tænd ovnen på 150°C, varmluft.
  2. Kom laksefileterne i et ovnfast fad. Pensl med lidt olivenolie på toppen, og drys med sesam, så laksen er dækket.
  3. Sæt laksen i ovnen, og bag den i ca. 13 minutter. Vigtigt at den ikke får for meget, da den ellers bliver tør. Kom herefter limesaft på den færdigbagte laks.
  4. Snit imens agurk, forårsløg og sugarsnaps fint. Vend det sammen med edamame bønner.
  5. Rør alle ingredienser sammen til en dip og servér med bagt laks og salat.

Et godt tip: Gør middagsretten ekstra lækker og bag et lækkert og nemt focacciabrød med rosmarin.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.