Fødselsdagsboller – Valsemøllen brødblanding

Bløde fødselsdagsboller vil skabe begejstring hos både store og små.

Nogle traditioner er med til at gøre fødselsdagen helt særlig. Og de klassiske bløde fødselsdagsboller er én af dem. Forkæl dig selv og dem du holder af med lækre og luftige fødselsdagsboller med den helt rigtige smag.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. & 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fødselsdagsboller – Valsemøllen brødblanding: 4 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Ingredienser

Opskrift til 10-12 boller

2 1/4 dl lunkent vand (30°C)
25 g gær
1 ps. Valsemøllen Fødselsdagsboller

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
3. Del dejen i 10-12 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
4. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg og bag dem til de er gyldne, i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
5. Lad bollerne køle af på en rist.

Tip: Du kan også bruge dejen til at bage de lækreste kanelsnegle. Lad sneglene køle af på en rist og pynt dem med glasur.

+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.