Fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller er indbegrebet af en rigtig fødselsdag. For ingen fødselsdag uden boller. Her får du den bedste opskrift på bløde og smagfulde fødselsdagsboller, der spreder den dejligste duft af hjemmebag.

De bløde boller med et godt lag smør kan ingen stå for. Både fødseldagsbørn og gæster elsker når de luftige, bløde boller bliver sat på bordet. Server de nybagte fødselsdagsboller lune og med varm kakao.

Se opskrift
Fødselsdagsboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 12 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fødselsdagsboller: 4 ud af 5 baseret på 28 anmeldelser

Opskrift

20 boller

50 g gær
4 dl. lunken mælk
1 æg
100 g blødt smør
60 gram sukker
1 tsk. salt
800 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel eller Valsemøllen Dansk Hvedemel

Sådan gør du

  1. Lun mælken og opløs gær i den lunkne mælk.
  2. Tilsæt æg, blødt smør, sukker og salt.
  3. Kom mel i lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem til dejen er blank og lind, hold evt. lidt af melet tilbage.
  4. Lad dejen hæve tildækket i 30 min. et lunt sted.
  5. Del dejen i 20 lige store stykker, og form dem til boller.
  6. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
  7. Lad bollerne hæve tildækket på et lunt sted i 30 min. eller til dobbelt størrelse.
  8. Pensl bollerne med æg eller vand.
  9. Bag bollerne ved 220 °C (200 °C i varmluftsovn) i ca. 9-12 min., eller til bollerne er gyldne.
  10. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Pynt dine fødselsdagsboller med glasur.

Vand, bland, boller!

Vil du spare tid, så kan du nemt lave hjemmebagte boller i en håndevending med Valsemøllen bolleblandinger, uden at gå på kompromis med smagen, se mere her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.