Koalaboller – Bageblanding

Bag de søde koalaboller, og server dem f.eks. til børnefødselsdagen.

Koalabollerne er lavet med Valsemøllen Hverdags Fødselsdagsboller, som gør det nemt for dig og resten af familien at servere hjemmebag. Tag børne med i køkkenet, og lad dem hjælpe med at give koalabollerne øjne og øre.

Se flere sjove og kreative bagværk som er lavet med Valsemøllen blandinger.  

Se opskrift

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

15 stk.

Koalaboller

40 g gær
3 dl lunkent vand (30º)
1 æg
1 pose Valsemøllen Hverdag Fødselsdagsboller
1 æg til pensling

Pynt

15 mandler
50 g mørk chokolade

Sådan gør du

Koalaboller

 

  1. Smuldr gæren i en skål, tilsæt vand, og rør rundt, til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og æg, og ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellemste hastighed. Ælt dejen, til den er glat og smidig.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker. Form 15 af dejstykkerne til runde boller. Tril resten af dejen til 30 små kugler.
  4. Fordel bollerne på en bageplade med bagepapir, og sæt 2 ører på hver bolle. Dæk koalabollerne til, og lad dem hæve ved stuetemperatur i 1 time.
  5. Tænd ovnen på 220°C. Sæt en hel mandel på koalabollerne som næse – mandlen skal vende lodret.
  6. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og bag dem midt i ovnen i ca. 12 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
  7. Afkøl bollerne på en rist.

Pynt

 

  1. Hak og smelt chokoladen, og dekorér koalabollerne med små dutter af chokolade som øjne. Lad chokoladen størkne, og servér bollerne friskbagte.

Et godt tip: Du kan også forme dine boller som bamser. Med denne opskrift får du bamseboller med fuldkorn. Se opskriften her. 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.