Valsemøllen Hverdag Fødselsdagsboller

Valsemøllen Hverdag Fødselsdagsboller

Bag Valsemøllen Hverdag Fødselsdagsboller til hverdagens hyggestunder og fester

Med Valsemøllen Hverdag Fødselsdagsboller kan du forkæle familie og venner med klassiske lyse boller med en dejlig mild smag. En nem bageblanding, der er nem at bage til fødselsdage og andre hyggestunder, hvor familie og venner er samlet. Med Valsemøllen Hverdag giver vi dig en nem og hurtig løsning til hverdagens hyggelige stunder. Det eneste du skal gøre er at tilsætte æg, gær og vand. Simpel og nem måde at kunne servere hjemmebagt bagværk alle ugens dage.

Brug også Valsemøllen Hverdag Fødselsdagsboller bageblanding til at lave brunsviger, pizzasnegle eller pølsehorn.

Find opskriften på fødselsdagsboller her. 

Dansk CO2e neutral formalet

Køb det her

Ingredienser

Dansk hvedemel, sukker, palmeolie (RSPO-certificeret), rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, salt tilsat jod, glukosesirup, majsstivelse, emulgator (E471), melbehandlingsmiddel (E300, enzymer (amylase, xylanase, oxidase)).

Alle E-numre i dette produkt er vegetabilsk.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt, og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Næringsindhold pr. 100 g:
  • Færdigbagt fødselsdagsboller
Energi1611 kJ / 385 kcal
Fedt7,5 g
- heraf mættede fedtsyrer2,2 g
Kulhydrat67,8 g
- heraf sukkerarter9,8 g
Kostfibre2,6 g
Protein9,4 g
Salt0,82 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen gør vi det nemt for dig, der gerne vil have mere bageglæde i hverdagen. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og derfor indeholder denne bageblanding dansk mel af allerhøjeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.